Ξύπνα Λειψία μου, ξύπνα

προγνωστικά

Ζαριά σε γερμανικό ημίχρονο

Εχουν βαλθεί να με ζουρλάνουν τελευταία. Βούλγαροι και Νορβηγοί ούτε καν σκόραραν την Πέμπτη. Καλά να πάθετε και μείνατε στο 0-0, ελπίζω να σας περάσει η Ζόρια της Ουκρανίας και αμφότερες να αποκλειστείτε. Ετσι, για να βγάλω την κακία μου. Προχωράω με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Τι έχουμε για σήμερα; Λειψία εναντίον Μπόχουμ βρήκα στο κουπόνι, στις 19:30 το παιχνίδι μας. Σαφώς πιο κουρασμένοι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν παιχνίδι την Τρίτη, όπου ηττήθηκαν εντός έδρας με 2-1 από την Κλαμπ Μπριζ. Ακόμη μία ήττα φέτος, η δεύτερη για το Τσου Λου. Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 6-3 από τους «Σίτιζενς» του Γκουαρδιόλα.

Μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες ο απολογισμός των φιλοξενούμενων στο φετινό πρωτάθλημα έως τώρα. Μακριά από το «σπίτι» τους μετρούν τρείς ήττες, μα το χειρότερο; Σε αυτά τα παιχνίδια δέχθηκαν στο σύνολο δέκα τέρματα και πέτυχαν μονάχα ένα. Ξεχωρίζουν φυσικά τα επτά γκολ από τη Μπάγερν Μονάχου.

Για να μην κουράζω και σας κουράζω, περνάω στην κατάληξη. Η Λειψία δεν έχει κακούς ποδοσφαιριστές, αλίμονο. Απλά ακόμη «ψάχνεται» και η Μπόχουμ είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για ξέσπασμα. Βλέπω την ομάδα του Λαμπρόπουλου και του Σταφυλίδη να πέφτει αμέσως μόλις ανέβηκε. Συγγνώμη παιδιά, θα σας καταδικάσω.

Διπλό ποντάρισμα ημιχρόνου. Ενα με κάλυψη και ένα περισσότερο ρίσκο. Το καταλαβαίνεται άλλωστε!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Λειψία - Μπόχουμ
Over 1,5 στο 1ο ημ.
2.15
BET: 15 units
Μονό
19:30
Λειψία - Μπόχουμ
Over 2 ΑΗ στο 1ο ημ.
3.70
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις