Να αποφύγει τις εκπλήξεις η Λανς

Να αποφύγει τις εκπλήξεις η Λανς

H αναμέτρηση Λανς – Ρεμς ανοίγει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Ligue 1 με τους γηπεδούχους εύλογα να δίνονται ως φαβορί στα σημερινά προγνωστικά Ligue 1, απέναντι σε μια από τις «ζημιάρες» ομάδες του πρωταθλήματος. Για πάμε…

Προγνωστικά Ligue 1: Φαβορί η Λανς αλλά…

Σπουδαίο «διπλό» για την Λανς στην Μασσαλία (2-3), αποτέλεσμα που την ανέβασε μόνη δεύτερη στην Ligue 1 με 15 βαθμούς. Μεστό παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τους χώρους που άφηνε η άμυνα της Μαρσέιγ και με τον Σοτοκά σε πολύ καλή μέρα (ένα γκολ και δύο ασίστ), πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο. Όσο καλή είναι εκτός έδρας η Λανς (3-1-0), άλλο τόσο δυσκολεύεται στο «Μπολάρ Ντελελί» καθώς έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τέσσερα φετινά (1-0 την Λιλ, 1-2-1), κάτι που φανερώνει πως όταν πρέπει να φτιάξει παιχνίδι, δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική (αδυναμία που την χαρακτήριζε και πέρυσι). Πάντως οι «λανσουά» έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά παιχνίδια τους εκτός από το τελευταίο εντός με Στρασβούργο (0-1), όπου αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο σχεδόν για όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Από νίκη προέρχεται και η Ρεμς, η οποία επικράτησε με 3-1 της Ναντ. Έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς (2-4-2) και βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας της Ligue 1. Θετική η μέχρι τώρα εικόνα της συνολικά (αν συνυπολογίσουμε και τις αρκετές απουσίες που την ταλαιπωρούν), βγάζει ενέργεια και μαχητικότητα (ελέω και της νεανικότητας του ρόστερ με 24,9 μέσο όρο) ενώ και οι δύο ήττες ήρθαν από Παρί και Λιλ (δεν άξιζε να χάσει). Ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής ο μέσος Κεμπάλ (1 γκολ και 3 ασσίστ) και ο φορ Εκιτίκε (3 γκολ και 1 ασσίστ). Δεν αναμένεται να επιστρέψουν οι σημαντικοί Μπερίσα, Καφαρό, Μπιλάλ Τουρέ και Ντουμπιά.

Επτά φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο «Μπολάρ Ντελελί» την τελευταία δεκαετία, μόνο δύο εξ’ αυτών ήταν για την Ligue 1, το περσινό 4-4 και το 4-2 στις 30 Αυγούστου του ’14 με διαιτητή και τότε -όπως και σήμερα- τον Μπενουά Μπαστιάν (κόκκινη στο 23’ για Ρεμς με το σκορ στο 0-1 και δύο πέναλτι για Λανς για το 3-1 και το 4-2). Σε επίπεδο Ligue 2 η Ρεμς έχει ηττηθεί μόνο μία φορά (1-1-2) ενώ συνολικά σε 14 αναμετρήσεις μέσα-έξω ο απολογισμός είναι 4-6-4.

Σαφώς ανώτερη ομάδα η Λανς, σωστά δίνεται ως φαβορί αλλά το 1.87 δεν «παίζεται». Η Ρεμς είναι ομάδα που μπορεί να βρει γκολ και σίγουρα να δυσκολέψει (ως ένα σημείο) τους γηπεδούχους. Θα πάμε σε συνδυαστικό με γκολ και κόρνερ το οποίο βρίσκουμε σε τιμές λίγο πάνω από τον διπλασιασμό, ενώ θα ποντάρουμε και στο να πετύχει γκολ ο Γκαέλ Κακουτά των γηπεδούχων που εκτελεί και τα πέναλτι.

Μονό
22:00
Λανς - Ρεμς
1Χ & οver 1,5 & οver 7,5 κόρνερ
2.20
BET: 40 units
Σκόρερ
22:00
Λανς - Ρεμς
Γκολ Κακουτά
3.35
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις