Στατιστικά και σκόρερ στην πρεμιέρα της αγωνιστικής

Στατιστικά και σκόρερ στην πρεμιέρα της αγωνιστικής

 Επιστροφή με αμφίρροπο παιχνίδι

Νέα αγωνιστική στην Ιταλία και νέα στήλη με Ιταλικά προγνωστικά. Ο αγώνας της ημέρας είναι το Κάλιαρι – Βενέτσια. Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στην ουσία πρόκειται για νίκη έξι πόντων μιας και οι ομάδες πλέον έχουν τον ίδιο στόχο. Η Κάλιαρι έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, όμως δεν θα έχει εύκολο έργο.

 Ιταλικά προγνωστικά: Με την πλάστη στον τοίχο

Γηπεδούχους της αναμέτρησης η Κάλιαρι. Μία ομάδα που απογοητεύει φέτος με τις εμφανίσεις της και κυρίως με τα κενά στην άμυνα της. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα και πρέπει να κάνει σημαντικές αλλαγές για να σώσει τα πράγματα. Επιθετικά ο Ζοάο Πέδρο την κουβαλάει, έχοντας σκοράρει τα τέσσερα από τα επτά συνολικά τέρματα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Συνήθως στις εντός έδρας αναμετρήσεις της έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως δεν έχει αποτελεσματικότητα.

Φιλοξενούμενη η νεοφώτιστη Βενέτσια, η οποία σύμφωνα με τα Ιταλικά προγνωστικά θα κινδυνέψει να υποβιβαστεί. Τις πρώτες αγωνιστικές προσπάθησε να παίξει στα ίσα τις μεγάλες ομάδες και δεν της βγήκε σε καλό. Κράτησε μεν την κατοχή και δημιούργησε παιχνίδι από το κέντρο και κυρίως την αριστερή πλευρά, όμως αποτέλεσμα δεν είδε. Έκτοτε προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Γενικότερα έχει θέμα επιθετικά, καθώς διαθέτει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Σημαντικό είναι το γεγονός πως αργεί να απειλήσει, μιας και έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε πρώτο ημίχρονο. Επιπλέον, είναι η ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Ενώ, μόλις σε μία αναμέτρηση είχε περισσότερα κόρνερ από τον αντίπαλο της.

Ιταλικά προγνωστικά:

  • Μου αρέσει αρκετά η επιλογή να μην σκοράρει η Βενέτσια στο πρώτο ημίχρονο, όμως βρίσκεται σε χαμηλή απόδοση (1.50).
  • Αρκετά καλή επιλογή το αμφίτερμα, στο 1.75.
  • Εξαιρετικό σημείο το να έχει η Βενέτσια τις περισσότερες κάρτες στο παιχνίδι, σε απόδοση 1.98
Combo
21:45
Κάλιαρι - Βενέτσια
Goal/goal & Βενέτσια under 0,5 στο 1ο ημίχ. & Βενέτσια περισσότερες κάρτες
7.10
BET: 5 units
Σκόρερ
21:45
Κάλιαρι - Βενέτσια
Γκολ Ζοάο Πέδρο
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις