Πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα νοκ άουτ; Ιδού οι αποδόσεις

champions league

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις των μακροχρόνιων στοιχηματάτων του Champions League, μετά και τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η πλέον δυσάρεστη έκπληξη (;), η Μπαρτσελόνα. Το μηδέν στα δύο του ομίλου, αλλά κυρίως η τραγική εικόνα των εμφανίσεών της, όπως και το 0-6 στα γκολ, έφερε αλλαγές στις αποδόσεις του πέμπτου ομίλου του Champions League.

Οι αποδόσεις

Φυσικά, εκτός συζήτησης η Μπάγερν, καθώς η πρόκρισή της προσφέρεται στο ένα και τίποτα, όπως και το ενδεχόμενο πρωτιάς της.

Από ‘κει και πέρα όμως, το δεύτερο φαβορί για την πρόκριση, οι Ισπανοί, είδαν τις αποδόσεις τους να αυξάνονται κατακόρυφα. Συγκεκριμένα, το αρχικό 1.25 έχει εκτοξευθεί στο 3.00 μετά και την ήττα απ’ την Μπενφίκα.

Αντίθετα, οι Πορτογάλοι ορίζουν τις τύχες τους, με την πρόκρισή τους να προσφέρεται μόλις στο 1.30. Εκτός κάδρου η Ντιναμό Κιέβου, με την πρόκρισή της στα νοκ άουτ, να «παίζει» στο 12.00.

Φαίνεται πως η φυγή του απόλυτου σταρ Λίονελ Μέσι, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα», έχουν ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στη Βαρκελώνη. Με τα τωρινά δεδομένα, θα δώσει μάχη για την τρίτη θέση με τους Ουκρανούς, για τη συνέχει στο Europa League…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις