Εκκίνηση Euroleague… με το πόδι στο γκάζι!

Προγνωστικά Euroleague

Καλημέρα σε όλους. Ιδανικά κύλησε για την στήλη το Super Cup Ελλάδας μιας και κάναμε το απόλυτο με 4/4 σημεία. Το αφήνουμε πίσω και προχωράμε στα επόμενα γιατί τώρα αρχίζει το καλό. Έναρξη της πολυαγαπημένης Euroleague σήμερα, στην οποία πιστεύω πως με σωστό διάβασμα θα γίνει καλή δουλίτσα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά Euroleague που ξεχώρισα για σήμερα.

Προγνωστικά Euroleague: Υψηλό σκορ στο Μονακό

Μονακό και Παναθηναϊκός ανοίγουν την αυλαία της φετινής Euroleague απόψε στις 20:00. Οι Μονεγάσκοι ενισχύθηκαν πολύ με την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς. Μιλάμε για τον απόλυτο σκόρερ που του αρέσει να δίνει γρήγορο ρυθμό στα ματς των ομάδων του. Ο προπονητής Μίτροβιτς προχώρησε σε έξυπνες μεταγραφικές κινήσεις στην offseason και έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο ρόστερ. Θεωρώ πως οι Γάλλοι θα παίζουν επιθετικό μπάσκετ και ίσως ο ρυθμός να γίνεται ανεξέλεγκτος σε κάποια σημεία, ειδικά όταν αγωνίζονται εντός έδρας. Από την άλλη, ο νέος Παναθηναϊκός του Δημήτρη Πρίφτη θα ξεκινάει από την άμυνα, όπως ο ίδιος έχει ήδη αναφέρει πολλάκις. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι αυτό θα εξαρτάται πάντα από τους «πράσινους», ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια που δεν υπάρχει η δύναμη της έδρας. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολύ καλούς σκόρερ (Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, Μέικον, Πέρι) και θα μπορέσει να ακολουθήσει το γρήγορο τέμπο της Μονακό. Υπάρχουν όλα τα φόντα για να δούμε παιχνίδι με υψηλό σκορ και θα επιλέξω το over 159,5 συνολικών πόντων στα προγνωστικά Euroleague.

Ευκαιρίες στα ειδικά παικτών

Στις 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης και Εφές θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, ίσως στην πιο δυνατή αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής. Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές των Μαδριλένων το καλοκαίρι ακούει στο όνομα Γκέρσον Γιαμπουσέλε. Ο Γάλλος αποκτήθηκε από την Βιλερμπάν και είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τόσο στο σκοράρισμα όσο και στο κομμάτι των ριμπάουντ. Επιπλέον, στη θέση «4» που αγωνίζεται, η Ρεάλ έχεις τις απουσίες των Ράντολφ και Τόμπκινς, οι οποίοι είναι τραυματίες. Ο Γιαμπουσέλε θα μείνει πάνω από 25 λεπτά στο παρκέ (αυτό λέει η λογική) και θα τιμήσω το over 16,5 στο άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ του.

Στο Ισραήλ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται την αποδεκατισμένη Μπάγερν Μονάχου. Οι Γερμανοί έχουν πολλές απουσίες και θα παραταχθούν με ρόστερ ανάγκης κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Στη θέση του «1», ο Αντρέα Τρινκιέρι φέτος θα έχει τον Αμερικανό Κόρει Γουόλντεν, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα και τον Ζαν Σίσκο. Ο πρώτος είναι αμφίβολος για το παιχνίδι, οπότε στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί όλο το βάρος θα πέσει στον Σλοβένο (Σίσκο). Βέβαια, ακόμα και στην περίπτωση που ο Γουόλντεν αγωνιστεί, ο Σίσκο θα πάρει κάπου στα 15 λεπτά συμμετοχής από τον προπονητή του. Το line πόντων του είναι στο 3,5 και μου φαίνεται υπερβολικά μικρό μιας και μιλάμε για έναν παίκτη που έχει σχετικά καλό σουτ και μπορεί να απειλήσει τόσο από μεσαία όσο και από μακρινή απόσταση. Επιλογή μου εδώ το over 3,5 πόντοι του 24χρονου Σλοβένου. Fair line το 5,5.

Μονό
20:00
Μονακό - Παναθηναϊκός
Over 159,5 πόντοι
1.75
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.27
21:05
Μακάμπι - Μπάγερν
Σίσκο over 3,5 πόντοι
1.75
21:45
Ρεάλ - Εφές
Γιαμπουσέλε over 16,5 PRA
1.87
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις