Αξίζει το ρίσκο στο Ράζγκραντ

Αξίζει το ρίσκο στο Ράζγκραντ

Προγνωστικά Europa League

Ημέρα για προγνωστικά Europa League σήμερα και το πρόγραμμα πλημμυρίζει από παιχνίδια. Θα μπορούσα να ασχοληθώ ώρες με όλα τα σημεία. Όμως σήμερα δεν θα ιδρώσουμε και θα ρισκάρουμε. O Ερυθρός Αστέρας ταξιδεύει στο Ράζγκαρντ για να αντιμετωπίσει την Λουντογκόρετς για τον 6ο όμιλο. Την πρώτη αγωνιστική οι Σέρβοι επικράτησαν της Μπράγκα με 2-1. Από την άλλη η Λουντογκόρετς ήρθε ισόπαλη 1-1 στη Δανία κόντρα στην Μίντιλαντ.

Η εικόνα των δύο ομάδων την πρώτη αγωνιστική ήταν εντελώς αντίθετη. Οι μεν Σέρβοι είχαν τον έλεγχο, οι δε Βούλγαροι ένας Θεός ξέρει πως πήραν το ‘’Χ’’ με την εστία τους να δέχεται 22(!) ευκαιρίες για γκολ. Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τους Ντράγκοβιτς, Κάταϊ, Μπόργιαν και Ντεγκένεκ λόγω κορωνοϊού. O Μίλαν Μπόριαν αγωνίστηκε για τη Λουντογκόρετς μεταξύ 2014 και 2017, πραγματοποιώντας 18 συμμετοχές στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, πριν μετακομίσει στο Βελιγράδι. O Ερυθρός μετράει επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, με την άμυνά του να δέχεται γκολ στα πέντε από αυτά.

Οι δύο τους έχουν αναμετρηθεί ξανά το 2016 στην φάση των ομίλων του Champions League, με την Λουντογκόρετς να έχει μια νίκη (4-2 μέσα στην Σερβία) και 2-2 στη Βουλγαρία. Αξίζει να τονίσουμε πως για τους γηπεδούχους αυτή είναι η 5η συνεχόμενη φορά που βρίσκενται στη φάση των ομίλων του Europa League, μεγαλύτερο σερί από οποιαδήποτε άλλη ομάδα που συμμετέχει φέτος στην διοργάνωση. Μάλιστα, η Λουντογκόρετς ήταν μία από τις τρεις ομάδες που έχασαν και τους έξι αγώνες στον όμιλο του UEFA Europa League την περασμένη σεζόν μαζί με την Ντάνταλκ και τη Γάνδη. Εδώ πιστεύω πως οι μπουκ έχουν κάνει λάθος με τις αποδόσεις που προσφέρουν. Τα προγνωστικά δείχνουν πως αξίζει να επιλέξουμε το διπλό στο 3.20.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
22:00
Λουντογκόρετς - Ερυθρός Αστέρας
2
3.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις