Instabet Τετάρτης, σημεία στα stories

στοίχημα

Koubanezos και στο Instagram

Το koubanezos.gr είναι πολλά περισσότερα από ένα αθλητικό στοιχηματικό σάιτ. Είναι ένας οργανισμός που πρωτοπορεί με γνώμονα τον χρήστη και την πιο ευχάριστη εμπειρία που μπορεί να αποκομίσει. Ήδη στον έναν χρόνο λειτουργίας του έδειξε πως μπορεί να προσαρμοστεί στις σύγχρονες επιταγές και ανάγκες του κάθε αναγνώστη, είτε εκείνος αναζητά ενημέρωση, είτε αναζητά την «φρέσκια» είδηση, είτε απλά ένα σημείο για να οδηγηθεί στο ταμείο. Τα βήματα του σάιτ μεγάλα και σταθερά  και όχι μόνο όσον αφορά το στοίχημα. Στο koubanezos.gr συναντάτε ενημέρωση, ειδήσεις, νέα, επιλογές στοιχήματος για κάθε σπορ και φυσικά τον άνθρωπό σας.

Στοίχημα στο Instagram

Σίγουρα δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει πλέον την άνοδο των social media με κορυφαίο το Instagram! Και φυσικά εμείς το ξέρουμε καλά πριν από εσάς. Κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε ακόμα μερικοί από εσάς είναι ότι επιλογές στοιχήματος, best picks και για να το πούμε απλά δεν υπάρχουν μόνο στο σάιτ αλλά και στο Instagram ενώ ήδη από την αρχή της λειτουργίας του, το Koubanezos.gr φρόντισε να συνδυάσει το στοίχημα και με το Telegram με το κανάλι μας να αριθμεί σχεδόν 2000 μέλη και σας ευχαριστούμε για αυτό.

Καθημερινά με μια απλή και σύντομη βόλτα στον λογαριασμό μας στο Instagram θα βρείτε στοιχηματικές προτάσεις για κάθε σπορ, κάθε ανάγκη και γούστο. Προτάσεις που ανανεώνονται καθημερινά και που πολλές φορές οδηγούν στο ταμείο. Πού θα τις βρείτε; Μα φυσικά στα stories! Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, χάντμπολ, μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι μόνο κάποια από τα πεδία με τα οποία η έμπειρη ομάδα μας ασχολείται καθημερινά! Φυσικά, μια βόλτα θα σας πείσει και δεν είναι μόνο αυτό. Αναρτώνται καθημερινά ποστς με ειδήσεις, νέα, χιούμορ και όχι μόνο που απλά με μια επίσκεψη μπορείτε να τα ανακαλύψετε. Γίνετε μέλη απλά με ένα κλικ, παρακολουθήστε τις προτάσεις μας και πληρωθείτε! Σας περιμένουμε!

Στοίχημα στο Instagram Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου
19:45
Αταλάντα - Γιουνγκ Μπόις & Ζενίτ - Μάλμε
Δείτε στα stories τα προγνωστικά του Βασιλόπουλο
2.89
19:45
Αταλάντα - Γιουνγκ Μπόις
Δείτε στα stories τα προγνωστικά του Monogoal
2.18
19:45
Αταλάντα - Γιουνγκ Μπόις & Σάλτσμπουργκ - Λιλ
Δείτε στα stories τα προγνωστικά του Ballbet
2.80
21:00
Αντρέι Ρούμπλιεφ - Μπράντον Νακασίμα
Δείτε στα stories τα προγνωστικά του Blaze
2.00
22:00
Σάλτσμπουργκ - Λιλ
Δείτε στα stories τα προγνωστικά του Αβραμίδη
2.35
22:00
Γιουβέντους - Τσέλσι & Μπάγερν Μονάχου - Ντιναμό Κιέβου
Δείτε στα stories τα προγνωστικά του Σαρίγγελο
2.76
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις