ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Euroleague Fantasy... 1ος γύρος!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Euroleague Fantasy... 1ος γύρος!

LIVE BETTING 24/7!

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Euroleague Fantasy… 1ος γύρος!

Euroleague Fantasy

Euroleague Fantasy: Το στήσιμο της ομάδας μας

Λίγο πριν μπει ο Οκτώβρης περιμένουμε την πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης και φυσικά είμαστε εδώ για τις καθιερωμένες προτάσεις μας στο Euroleague Fantasy.

Τις προηγούμενες μέρες είδατε στο site μας σχετικά άρθρα με το πρωτάθλημά μας στο Fantasy, αλλά και τους νέους κανόνες και τις αλλαγές του παιχνιδιού. Πλέον, σε κάθε αγωνιστική, όπως και πέρυσι, θα διαβάζετε τις προτάσεις μας. Φέτος αποφασίσαμε να πάμε την ομάδα του Κουβανέζου μαζί. Σήμερα θα τη στήσουμε και κάθε βδομάδα θα κάνουμε τις αλλαγές μας.

Η φιλοσοφία

Καλά θα ήταν να είχαμε απεριόριστο μπάτζετ και να αγοράζαμε την 1η αγωνιστική Μιλουτίνοφ, Βέσελι, Μίσιτς, Λάρκιν, Μίροτις, Τζέιμς κτλ. Βέβαια αφενός δεν έχουμε τα χρήματα, αφετέρου δε σημαίνει ότι οι πρωτοκλασάτοι παίκτες θα έχουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Σκοπός μας λοιπόν είναι να βρούμε λαυράκια που θα ανεβάσουν την τιμή τους και μαζί το μπάτζετ μας. Πάντα έχουμε στο μυαλό μας τον αντίπαλο, τα ματσαρίσματα, τυχόν τραυματισμούς, αλλά και το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών, ειδικά τώρα στην αρχή. Όσο για τη σύνθεση, έχουμε βάλει στην πεντάδα όσες επιλογές μας παίζουν την Πέμπτη, λόγω της δυνατότητας των εσωτερικών αλλαγών στο φετινό Euroleague Fantasy.

Euroleague Fantasy... 1ος γύρος!

Γκαρντ

Είναι ίσως η θέση που δίνει τους περισσότερους βαθμούς. Οι γκαρντς έχουν επίδραση στη δημιουργία και την εκτέλεση, συγκεντρώνοντας αρκετούς πόντους. Ο Μουντιέ είναι η πρώτη επιλογή και μάλιστα στη θέση του αρχηγού. Εξαιρετικός παίκτης και θα είναι το πρώτο βιολί φέτος στη Ζαλγκίρις, ανεβάζοντάς την επίπεδο. Απέναντι στη Βιλερμπάν μπορεί να τα πάει αρκετά καλά.

Επόμενη «μεταγραφή» ο Λόιντ της Ζενίτ. Φοβερή χρονιά πέρυσι για τον αμερικανό. Ο βασικός λόγος της επιλογής του είναι δύο τραυματισμοί στα γκαρντ για τους Ρώσους (Ναπίερ, Φράνκαμπ). Αναγκαστικά λοιπόν θα πάρει περισσότερο χρόνο και επιθέσεις απέναντι στην Ούνιξ.

Συνεχίζω με τον Άντζουσιτς της Μονακό. Ο Σέρβος είναι δεινός σκόρερ με μ.ό. 20 πόντους στο περσινό πρωτάθλημα, 17,4 στο Eurocup και 15,3 στο Προολυμπιακό με την εθνική ομάδα. Απέναντι στον Παναθηναϊκό μπορεί να τα πάει καλά, δεδομένου ότι ο Τζέιμς θα τραβήξει άμυνες πάνω του.

Τέλος θα επιλέξω τον Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού. Βασικό επιθετικό όπλο των ερυθρολεύκων από τη θέση «2». Φαίνεται πολύ φορμαρισμένος και το ματς απέναντι στη Μπασκόνια φαίνεται καλή ευκαιρία για αρκετούς πόντους.

Φόργουορντ

Δύσκολη θέση για το Fantasy με αρκετές επιλογές. Ιδανικά θα πήγαινα σε Χεζόνια και ίσως Γιαμπουζέλε, αλλά δε μου έφτασε το μπάτζετ. Πήγα λοιπόν στον Ντεσόν Τόμας της Μπάγερν. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού φαίνεται να κούμπωσε ιδανικά στην ομάδα του Μονάχου. Προχθές πέτυχε 20 πόντους στο πρωτάθλημα και θυμόμαστε από πρόπερσι πως ήταν δυνατό χαρτί στο παιχνίδι, κυρίως λόγω επιθετικής συμπεριφοράς.

Δεύτερη επιλογή ο Ουλανόβας της Ζαλγκίρις. Επιστροφή στο σπίτι του και θα πάρει θέση βασικού στην ομάδα. Τον διάλεξα λόγω της τιμής του, καθώς θεωρώ πως σ’ αυτά τα λεφτά είναι μια αξιοπρεπής επιλογή απέναντι σε έναν όχι και τόσο τρομακτικό αντίπαλο όπως η Βιλερμπάν.

Συνεχίζω με το Βεζένκοφ που πηγαίνει με σπασμένα φρένα. Ο πιο φορμμαρισμένος παίκτης του Ολυμπιακού και δε χρειάζονται πολλά πολλά για να δικαιολογήσω την επιλογή του στην ομάδα μας.

Τέλος, αγόρασα τον Κούριτς. Φθηνή επιλογή για έναν παίκτη με απίστευτο σουτ, που βέβαια δεν είναι πρώτη επιλογή στη Μπάρτσα. Ωστόσο απέναντι στην Άλμπα μπορεί να βρει αρκετούς πόντους.

Σέντερ

Στους ψηλούς θα δείτε πως πήγα σε δύο από τα πουλέν μου τη φετινή σεζόν. Η αλήθεια είναι πως ιδανικά θα επέλεγα τον Ρέινολντς, λόγω τραυματισμού του Ζίζιτς, αλλά δεν μου το επέτρεψε η τιμή του. Βασικός λοιπόν, ο Πετρούσεφ. Τα έχω αναλύσει και στο παρελθόν. Ο Σέρβος πιστεύω πως θα πάει εξαιρετικά στην Εφές. Δε λέω, δύσκολο το πρώτο ματς απέναντι στα θηρία της Ρεάλ. Ωστόσο η τιμή του είναι προς το παρόν χαμηλή και θα ανέβει.

Μια ακόμα πιο φθηνή επιλογή είναι ο πιτσιρικάς της Βιλερμπάν, Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Εξαιρετικό πρότζεκτ γενικά για το γαλλικό μπάσκετ. Πιστεύω πως θα πάρει ευκαιρίες απέναντι στη Ζαλγκίρις και από τα 2,19 που βλέπει τον κόσμο μπορεί να καταφέρει πολλά.

Προπονητής

Λίγα λόγια και εδώ. Υπάρχουν δύο φιλοσοφίες. Μπορούμε να ξοδέψουμε αρκετά σε έναν προπονητή μεγάλης ομάδας που πρόκειται να κερδίσει άνετα. Τέτοιες επιλογές θα μπορούσαν να είναι ο Γιασικεβίτσιους και ο Τζόρτζεβιτς. Ωστόσο επέλεξα να πάω σε μια πιο φθηνή λύση. Στις επιλογές μου για πιθανούς νικητές ήταν ο Μπαρτζώκας και ο Μίτροβιτς. Επέλεξα το δεύτερο κυρίως λόγω χαμηλότερης τιμής.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις