Προγνωστικά με στήριξη στους Ιταλούς

προγνωστικα

Καλημέρα σε όλους. Στην προηγούμενη στήλη επιστρέψαμε στις επιτυχίες μετά από καιρό, με την βοήθεια της Μπράιτον που ισοφάρισε στο 90’+, την ώρα που ο Άρης πετύχαινε, ίσως για πρώτη και τελευταία φορά φέτος, 3 γκολ απέναντι στον Ατρόμητο και μας έστελνε κουβά. Σήμερα η 2η πράξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Δύσκολα παιχνίδια για προγνωστικά αλλά θα δούμε δύο παιχνίδια του Champions Legaue με πολλή Ιταλία μέσα.

Προγνωστικά στο Αταλάντα – Γιουνγκ Μπόις

Θα ξεκινήσουμε τα προγνωστικά μας από το Μπέργκαμο και το παιχνίδι της Αταλάντα με την Γιουνγκ Μπόις. Η Αταλάντα ξεκίνησε θετικά τον όμιλο αποσπώντας εκτός έδρας ισοπαλία από την Βιγιαρεάλ, ενώ οι Ελβετοί έκαναν την έκπληξη με μεγάλη ανατροπή κόντρα στους «Κόκκινους Διάβολους». Οι «Μπεργκαμάσκι» δεν βγάζουν στο γήπεδο (ακόμα) την επιθετικότητα των τελευταίων τριών χρόνων με αποτέλεσμα να έχουν ήδη γκελάρει αρκετές φορές στο πρωτάθλημα. Όχι επειδή δέχονταν γκολ, αλλά γιατί δεν μπορούσαν να πετύχουν. Η Γιουνγκ Μπόις έχει ξεκινήσει εξαιρετικά σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Μετά την μεγάλη επιτυχία κόντρα στην Γιουνάιτεντ, κέρδισε τα επόμενα τρία παιχνίδια της ”ματώνοντας” τα δίχτυα 15 φορές.

Η Αταλάντα είναι η καλύτερη ομάδα της συνάντησης. Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά αλλά η Γιουνγκ Μπόις δεν τρομάζει, παρά το τρίποντο της πρώτης αγωνιστικής. Θεωρώ ότι θα κερδίσει η ομάδα του Γκασπερίνι. Ο άσος όμως είναι χαμηλός και πρέπει να συνδυαστεί με κάτι. Πέρυσι το παιχνίδι θα «βρώμαγε»1 και over 3,5. Φέτος όμως, προς το παρόν τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα πάω με την νίκη της Αταλάντα και το safe κατ’ εμέ under 4,5 γκολ combo. Μην σας φανεί παράξενο, αν το παιχνίδι λήξει και 1-0.

Γιουβέντους – Τσέλσι: Προσέχουν για να έχουν

Ιταλία θα μείνουμε και θα πάμε ελάχιστα πιο νότια στο Τορίνο με προγνωστικά για το Γιουβέντους – Τσέλσι. Το χειρότερο ξεκίνημα τα τελευταία 60 χρόνια της ιστορίας της έκανε η Γιουβέντους φέτος. Τα συμμάζεψε λίγο με δύο αγχωτικές νίκες με Σπέτσια και Σαμπντόρια αλλά η αμφισβήτηση παραμένει. Η Τσέλσι από την πλευρά της ξεκίνησε καλά την Premier League με μόνο μελανό σημείο την ήττα από την Σίτι, χωρίς να φανεί ιδιαιτέρως ανταγωνιστική. Η Τσέλσι τρέχει ένα εξαιρετικότατο ρεκόρ με μόλις 3 ήττες στα τελευταία 32 παιχνίδια της για τους ομίλους του Champions League. Ένα εντυπωσιακό στατιστικό είναι ότι η Γιουβέντους έχει κερδίσει 7 φορές ομάδες που την προηγούμενη χρονιά είχαν κατακτήσει τον κορυφαίο Ευρωπαϊκό τίτλο. Μία από τις τρεις τελευταίες ήττες της Τσέλσι στους ομίλους ήρθε από την Γιούβε την σεζόν 12-13, ενώ την προηγούμενη χρονιά οι «Μπλε» είχαν κατακτήσει το Champions League. Τυχαίο;

Επιστρέφουμε στο παρόν. Φαβορί δικαίως η Τσέλσι αλλά πιστεύω ότι στο σημερινό παιχνίδι οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν κατά κύριο λόγο να μην χάσουν. Τείνω προς το ”Χ” αλλά θα το καλύψω και με μία ενδεχόμενη νίκη της Γιουβέντους. Παίζει στο γήπεδό της, θέλει την νίκη και…έχει και τα στατιστικά υπέρ της, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω.

Μονό
19:45
Αταλάντα - Γιουνγκ Μπόις
1 & under 4,5
1.95
BET: 10 units
Μονό
22:00
Γιουβέντους - Τσέλσι
1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις