Για τα περιστέρια που φτερούγιζαν ανέμελα…

Για τα περιστέρια που φτερούγιζαν ανέμελα...

Την Κυριακούλα, αλάνια μου, ξεκινήσαμε με το δεξί χάρη στην τεράστια την Αντβέρπ, όμως μετά οι προβλέψεις για μαυροκίτρινο ριφιφί εις την Τούμπα πήγανε στον βρόντο. Τι Αραούχοι και ΣΙΑ, τους έκανε αλόγατα ο Μπίσεσβαρ. Πάμε τώρα με στοίχημα Champions League, να πνίξουμε τον πόνο…

Στοίχημα Champions League: Goal betting αστεράτο

Το κοιτάς, το ξανακοιτάς, κι όμως δεν κάνει λάθος. Μόνο δέκα γκολάκια έχει σε επτά ματς μέχρι τώρα η τεράστια Αταλάντα, που άλλες χρονιές σε τόσα παιχνίδια είχε καμιά εικοσαριά τεμάχια, να ΄χει και κάβα. Οι Γκασπερίνηδες έχουνε μπει λιγάκι μουδιασμένα στη σεζόν, ωστόσο το Σάββατο μας χάρισαν ένα από εκείνα τα ματσάκια που μας έχουν συνηθίσει. Το δυο-δυο με την Ίντερ, ντε.

Απόψε φιλοξενάνε την ατρόμητη Γιουνγκ Μπόις κι έχω την αίσθηση πως εδώ δεν θα χαλάσει η δουλειά. Παίζουσι ανοιχτά οι Ελβετάκηδες, προσφέρεται η αναμέτρησις για οβρεάκι, δικαιωματικά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Την ίδιαν ώρα, για τον ίδιον όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται για ντεζαβού με τη Βιγιαρεάλ. Κάτι μήνες πάνε από τότε που ο Έμερης είχε στείλει για βρούβες τον Όλε στα πέναλτι και του είχε κλέψει το Europa.

Απόψε το ραντεβού δίδεται στο Ολντ Τράφορντ. Εκεί όπου κάτι μέρες πριν είδαμε τον Φερνάντες να σκοτώνει κάτι άτυχα περιστέρια που φτερούγιζαν ανέμελα πάνω από το πέταλο. Πέρασε η Βίλα, λοιπόν, από το Μάντσεστερ και ξύπνησαν οι εφιάλτες από πέρυσι, πρόπερσι και τέλος πάντως όλες τις χρονιές στη μετά Φέργκιουσον εποχή.

Ένα τεμάχιο το έχει το υποβρύχιο το κιτρινίζον, πληρώνω για να το επιβεβαιώσω…

Δυάδα απόδοσης 2.43
19:45
Αταλάντα - Γιουνγκ Μπόις
Over 2,5
1.52
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βιγιαρεάλ
Βιγιαρεάλ over 0,5
1.60
BET: 8 units
Μονό
19:45
Αταλάντα - Γιουνγκ Μπόις
Over 3 AH
1.86
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις