Επιθετική λογική, μπαίνουν γκολ στο Μπέργκαμο

Champions League

Champions League: Οσα έρθουν κι όσα πάνε

Η Αταλάντα υποδέχεται τη Γιουνγκ Μπόις στο Μπέργκαμο, σε παιχνίδι που υπόσχεται γκολ και θέαμα. Οι «μπεργκαμάσκι» του Τζαμπιέρο Γκασπερίνι μετά από ένα σχετικά μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν με προβληματικές εμφανίσεις, αρχίζουν να βρίσκουν ξανά το ρυθμό τους. Τις νίκες επί των Σαλερνιτάνα (1-0) και Σασσουόλο (2-1) διαδέχτηκε το 2-2 στη Βιγιαρεάλ, για την πρεμιέρα του ομίλου στο Champions League. Για το πρωτάθλημα, το Σάββατο, η Αταλάντα έκανε την καλύτερη εμφάνισή της φέτος στο 2-2 με την πρωταθλήτρια Ίντερ, παιχνίδι το οποίο και άξιζε να κερδίσει.

Επανήλθε δηλαδή η περσινή Αταλάντα, με τις πλούσιες εμφανίσεις και τα πολλά γκολ, φυσικά είχε και τις κλασικές αμυντικές αδυναμίες, επιτρέποντας ευκαιρίες στους αντιπάλους της. Και η προσεχής αντίπαλος Γιουνγκ Μπόις είναι της λογικής «όσα έρθουν κι όσα πάνε». Στους τρεις προκριματικούς γύρους του Champions League και τα 6 ματς ήταν G/G, με ορισμένες «πλούσιες» νίκες όπως τα δύο 3-2 επί της Φερεντσβάρος, ενώ και στην πρεμιέρα του ομίλου έκανε την έκπληξη, νικώντας 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλες οι προϋποθέσεις λοιπόν, ώστε να επιβεβαιωθεί το συνδυαστικό goal/goal και over 2,5, σε απόδοση ως και 2.00.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Combo
19:45
Αταλάντα - Γιουνγκ Μπόις
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις