Απαγορεύεται η ήττα για τις ομάδες του Μιλάνου

Απαγορεύεται η ήττα για τις ομάδες του Μιλάνου

Η 2η αγωνιστική για την κορυφαία Eυρωπαϊκή Διασυλλογική Διοργάνωση έφτασε. Αρκετά παιχνίδια για τα προγνωστικά Champions League σήμερα, θα σταθώ όμως σε δύο.

Ντέρμπι.. χωρίς φαβορί

Ξεχώρισα από τον Β’ Όμιλο το Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης. Oι «ροσονέρι» επιστρέφουν σπίτι τους για το Champions League ύστερα από 7 ολόκληρα χρόνια κόντρα στην ίδια αντίπαλο. Το 2014 η Ατλέτικο Μαδρίτης την είχε αποκλείσει στους «16». Η Μίλαν κέρδισε πέντε από τα έξι πρώτα της παιχνίδια στη Serie A αυτή τη σεζόν, με εξαίρεση την ισοπαλία με 1-1 στη Γιουβέντους. Σημαντική απουσία παραμένει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για τους γηπεδούχους που όμως θα έχουν στην διάθεση τους τον Ολιβιέ Ζιρού. Την πρώτη αγωνιστική η ιταλική ομάδα, αν και κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο ημίχρονο κόντρα στην Λίβερπουλ, δέχτηκε την ήττα με σκορ 3-2, ενώ η Ατλέτικο ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Πόρτο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει έδαφος στην μάχη για την πρόκριση, αλλά τα προγνωστικά μας δείχνουν πως το παιχνίδι θα έχει γκολ.

Ο αρχηγός των «ροχιμπλάνκος», Κόκε δήλωσε πως: «Το παιχνίδι κόντρα στην Μίλαν είναι ένας τελικός για εμάς, αυτή είναι πάντα η νοοτροπία μας».  Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων επίσης υπάρχει μια επιθετική νοοτροπία για το ματς, αν λάβουμε υπόψη τα όσα δήλωσε ο Στέφανο Πιόλι στην χθεσινή συνέντευξη τύπου: «Αύριο το βράδυ ο πόθος και ο ενθουσιασμός δεν θα λείψουν γιατί επιστρέφουμε για να παίξουμε στο Champions League μπροστά στους οπαδούς μας. Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι.».

Σίγουρα πρόκειται για ένα ενδιαφέρον ζευγάρι. Καμία ομάδα δεν είναι φαβορί, αλλά θα δούμε όμορφο ποδόσφαιρο με γκολ. Μου αρκεί το 1Χ & over 1,5.

Καίγονται για βαθμούς

Για τον Δ’ όμιλο η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται την Ίντερ σε ένα παιχνίδι «άμμος και αίμα». Χωρίς βαθμό και οι δύο τους καθώς γνώρισαν ήττες από Σέριφ Τίρασπολ (3-0) και Ρεάλ Μαδρίτης (0-1) αντίστοιχα. Η Ίντερ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στους Ουκρανούς. Μια Ίντερ που την φετινή χρονιά τα πηγαίνει αρκετά καλά στην Serie A. Για δεύτερη σερί χρονιά οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες. Πέρσι η Σαχτάρ είχε στερήσει την πρόκριση στους «16» για την  Ίντερ στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων (0-0). Και ποιος δεν θυμάται τις συνεχείς ανεπανάληπτες ευκαιρίες των «νερατζούρι» που ήθελαν την νίκη. Τελικό σκορ 0-0. Ήρθε η ώρα για εκδίκηση;

Παρεμπιπτόντως και το άλλο παιχνίδι στην Ουκρανία είχε λήξει 0-0. Δύσκολα ή εύκολα πιστεύω οι Ιταλοί θα κερδίσουν το παιχνίδι. Και εδώ όμως θα το συνδυάσω με τα γκολ. Οπότε 2 & over 1,5 για τα προγνωστικά Champions League.

Μονό
19:45
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ίντερ
2 & over 1,5
1.70
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης
1X & over 1,5
2.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις