Ο όμιλος του διπλασιασμού

Προγνωστικά: Ο όμιλος του διπλασιασμού #Roume

Λεβέν Γκιουλέν εσύ σούπερσταρ! Ο παίκτης του Βόλου ήταν αυτός που στο 4-0 νίκησε τον Διούδη στο κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό και… έσωσε τη στήλη και τα προγνωστικά μας, καθώς ο Λάντο Νόρις στην Formula 1 μας είχε στείλει στο κουβά… επί δύο. Αφού, λοιπόν, βγάλαμε και κάτι το Σαββατοκύριακο, πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και τι βλέπουμε για το Champions League της Τρίτης.

Η Μίλαν είναι επιτέλους εδώ

Ξεκίνημα από τους γείτονες. Στην Ιταλία και στο «Σαν Σίρο», η Μίλαν υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για την δεύτερη αγωνιστική του Β΄ Ομίλου και οι γηπεδούχοι είναι και αυτοί που έχουν το momentum μαζί τους. Οι «ροσονέρι» στρογγυλοκάθονται στη δεύτερη θέση της Serie A, με 5 νίκες και μία ισοπαλία μέσα στη Γιουβέντους, ενώ μπροστά τους είναι μόνο η Νάπολι που έχει το απόλυτο. Η επιστροφή τους στο Champions League ήταν καλή παρά την ήττα από την Λίβερπουλ, αφού απορρόφησε την πίεση των «κόκκινων» και χτύπησε δις στις αντεπιθέσεις. Η Ατλέτικο από την άλλη δεν πατάει καλά, έχει χρειαστεί πολλές φορές να κάνει ανατροπές στα τελευταία λεπτά και επιτέλους την «πάτησε» απέναντι στην ουραγό Αλαβές.

Εκτίμηση: Η Μίλαν δείχνει να έχει πολύ ενθουσιασμό στο παιχνίδι της, ούσα ιδιαίτερα απειλητική μπροστά. Οι «κολτσονέρος» δεν έχουν αλλάξει ρότα στα τελευταία παιχνίδια και θα συνεχίσουν να έχουν προβλήματα με αυτή την εικόνα. Αυτά, σε συνδυασμό με την δύναμη που θα φέρει η αύρα του «Σαν Σίρο», μας σπρώχνει – κόντρα στα προγνωστικά – προς την Μίλαν, όμως εμείς θα πάρουμε μία μικρή κάλυψη λόγω της παραπάνω εμπειρίας της Ατλέτικο, ποντάροντας στο 1 draw no bet σε απόδοση 1.95.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Οι «δράκοι» δυσκολεύουν τους… κορμοράνους

Πάμε τώρα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, όπου η Πόρτο υποδέχεται στο Εστάντιο Ντο Ντραγκάο την Λίβερπουλ. Οι Πορτογάλοι έχουν ξεκινήσει καλά και είναι στη δεύτερη θέση του πίνακα με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, xαρακτηρίζονται από την καλή τους επίθεση, όμως αμυντικά θα έχουν θέματα, αφού της λείπουν οι Πέπε και Εμπεμπά με τραυματισμό και τιμωρία αντίστοιχα. Η Λίβερπουλ από την άλλη, στηρίζεται από τα προγνωστικά, όμως έχει και αυτή τα θέματα της, αφού είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές της στα χαφ με τους Κειτά και Τιάγκο εκτός, ενώ είναι ευνόητο πως θα γίνει και ένα ροτέισιον στην επίθεση αφού ακολουθεί το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ».

Εκτίμηση: Το timing είναι κακό και για τους δύο. Η Λίβερπουλ προέρχεται από αστεία αμυντική εμφάνιση με την Μπρέντφορντ και οι αλλαγές που είπαμε πως θα γίνουν δεν θα βοηθήσουν στη συνοχή της ομάδας. Οι γηπεδούχοι τα γνωρίζουν αυτά και θα βγουν να παίξουν με το πόδι στο γκάζι, ξέροντας πως είναι ευκαιρία να πάρουν κάτι σε ένα ματς που η ήττα είναι εντός προγράμματος. Θα γίνει αυτό; Δύσκολα. Εμείς όμως θα καλυφθούμε και πάλι, στηρίζοντας ταυτόχρονα και τα γκολ, παίζοντας το combo του Χ2 και goal/goal.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Combo
22:00
Πόρτο - Λίβερπουλ
Χ2 & goal/goal
2.00
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης
1 dnb
1.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις