Το πάθημα μάθημα και το πέναλτι στο Μιλάνο

Το πάθημα μάθημα και το πέναλτι στο Μιλάνο

Προγνωστικά Champions League: Να μην την πατήσει τρίτη φορά η Ίντερ

Η κλήρωση των ομίλων στο Champions League έφερε ξανά αντίπαλο της Ίντερ τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Την ομάδα που ουσιαστικά της στέρησε την παρουσία στα νοκ-άουτ ματς της διοργάνωσης πέρυσι, μέσω δύο αγώνων… με «μαγική εικόνα», που έληξαν στο 0-0.

Τόσο στο ματς της Ουκρανίας όσο και σε αυτό του «Μεάτσα» η Ίντερ εξαπέλυσε σφοδρή πίεση προς την άμυνα της Σαχτάρ, αλλά ο τερματοφύλακας Τρούμπιν κατέβασε τα ρολά, κρατώντας το 0-0. Και στους δύο αγώνες, στον πρώτο η Ίντερ έπεσε από την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ στον δεύτερο το 0-0 ήταν κομβικό για να μείνουν οι «νερατζούρι» στην τελευταία θέση και να μην συνεχίσουν ούτε στο Europa League. Στέλνοντας έτσι πολύ κόσμο να… αποτύχει στοιχηματικά.

Έτσι πιστεύουμε πως η Ίντερ έμαθε από το πάθημά της και στο αποψινό ματς στο Κίεβο θα είναι υποψιασμένη. Επιθετικά έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, με 20 γκολ σε 6 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, λίγο και την αμυντική της λειτουργία να προσέξει θα μπορέσει να φτάσει στη νίκη. Το 1.50 του διπλού αν συνδυαστεί με το οver 1,5 πληρώνει το ικανοποιητικό 1.75 στα προγνωστικά Champions League.

Ο «πεναλτάκιας» διαιτητής Τσακίρ 

Στο Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τούρκος Τσουνέιτ Τσακίρ. Ένας ρέφερι που διαχρονικά έχει έφεση στο να υποδεικνύει πέναλτι, πέρυσι σε 37 αγώνες όλων των διοργανώσεων προσέτρεξε 18 φορές στην «άσπρη βούλα». Μεταξύ αυτών υπέδειξε έξι πέναλτι σε ισάριθμα ματς ομίλων σε Champions League και Europa League.

Αλλά και στη φετινή σεζόν έχει μπει… δυναμικά στις υποδείξεις πέναλτι, στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει ήδη δώσει τρία σε τέσσερα παιχνίδια. Έχει λογική να ψάξουμε στα προγνωστικά Champions League τον καταλογισμό πέναλτι, σε απόδοση 2.80.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
19:45
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ίντερ
2 & οver 1,5
1.75
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης
Καταλογισμός πέναλτι
2.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις