Combo διήμερου στα αστέρια

προγνωστικά

Νίκη με γκολ για τη Λειψία

Στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League μπαίνουμε απόψε. Η ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ρίχνεται στη μάχη της διάκρισης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τις στοιχηματικές επιλογές μας, να είναι περιορισμένες μεν, κερδοφόρες δε, επιλέγοντας σημεία και από τις δύο ημέρες. Προχωράμε με τα σημερινά προγνωστικά.

Την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Champions League, θα διεκδικήσει η Λειψία. Οι «ταύροι», στην αυλαία της διοργάνωσης, υπέστησαν βαριά ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με το ευρύ 6-3, σε έναν αγώνα όπου φάνηκαν σαν να μην κατέβηκαν ποτέ, με τους αντιπάλους τους να «κόβουν» και να «ράβουν» στον αγωνιστικό χώρο.

Στο σημερινό αγώνα, εναντίον της  Κλαμπ Μπριζ, αναζητά μόνο τη νίκη σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση, καθώς είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μαζέψει βαθμούς και υπέρ της τέρματα, διότι σε έναν όμιλο με Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, οι αγώνες με τους Βέλγους, είναι οι μόνοι όπου είναι φαβορί. Η ομάδα του Τζέσε Μαρς, στον τελευταίο αγώνα της για την Bundesliga, υπερπήδησε το εμπόδιο της Χέρτα Βερολίνου, καθώς νίκησε με 6-0, δείχνοντας πως είναι σε καλό μομέντουμ, μετά το μέτριο ξεκίνημα της σεζόν.

Στον αντίποδα η Κλαμπ Μπριζ, στην πρεμιέρα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τους Γάλλους, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 1η θέση, παρά το 1-1 με τη Λέουβεν, την περασμένη αγωνιστική.

Εκτίμηση: Η Λειψία πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτεί τους αγώνες με την Κλαμπ Μπριζ, αν θέλει να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Champions League. Ο συνδυασμός νίκης με καλή εμφάνιση θα τονώσει ψυχολογικά τους γηπεδούχους, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από τον πρώτο αγώνα πως δεν θα έχουν το ρόλο του κομπάρσου στον 1ο όμιλο. Επιλογή ο άσος με over 2,5 λοιπόν σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά: Νίκη λόγω φανέλας

Να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις, θα επιδιώξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τις ήττες σε Champions League, EFL Cup και Premier League.  Οι «κόκκινοι διάβολοι», διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος, καθώς στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στην 1η αγωνιστική, ηττήθηκαν από τη Γιουνγκ Μπόις με 2-1, παρόλο που προηγήθηκαν. Στο Carabao Cup, αποκλείστηκαν από τη Γουεστ Χαμ, εντός έδρας ήττα με 0-1, ενώ το Σάββατο με αντίπαλο την Άστον Βίλα, έχασαν και πάλι και μάλιστα στο «Ολντ Τράφορντ», με 0-1.

Μοναδική εξαίρεση στα αρνητικά αποτελέσματα, η δύσκολη εκτός έδρας νίκη στις 19/9 με 1-2 εναντίον της Γουέστ Χαμ, με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Αύριο, Τετάρτη, θα επιδιώξει να ανοίξει σεφτέ στους ομίλους του Champions League απέναντι στη Βιγιαρεάλ, σε μία διοργάνωση όπου θεωρείται από τα φαβορί για κατάκτηση.

Στην αντίπερα όχθη, το «κίτρινο υποβρύχιο» την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Αταλάντα, ενώ στο πρωτάθλημα, πήρε βαθμούς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο αγώνας έληξε 0-0.

Εκτίμηση: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι καταδικασμένη να κερδίσει, καθώς η πίεση που έχει πέσει στους ώμους των παικτών του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι υψηλή. Επιπλέον, η φανέλα των γηπεδούχων δεν «επιτρέπει» νέο στραβοπάτημα στο Champions League, ενώ και η εντός έδρας αναμέτρηση δίνεται ευκαιρίας τρίποντου και καλής εμφάνισης, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους απαιτητικούς φιλάθλους τους. Στήριξη στον άσο με over 1,5 σε απόδοση 1.72.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.44
22:00
Λειψία - Κλαμπ Μπριζ
1 & over 2,5
2.00
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βιγιαρεάλ
1 & over 1,5
1.72
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις