Προγνωστικά στοιχήματος με φάουλ σε Περιστέρι και Βενετία

Προγνωστικά στοιχήματος με φάουλ σε Περιστέρι και Βενετία

Καλησπέρα σας. Δεν κύλησε καλά το ΣΚ για τη στήλη και ευτυχώς είχα προνοήσει και έβαλα λίγες μονάδες, οπότε ελπίζω να μην ανοιχτήκατε πολύ. Συνεχίζουμε όμως σήμερα με προγνωστικά στοιχήματος και πάλι με φάουλ όπως σας έχω συνηθίσει.

Προγνωστικά στοιχήματος: Φάουλ στο Περιστέρι, φάουλ και στη Βενετία!

Ατρόμητος εναντίον Άρη στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής την Δευτέρα. Ο Ατρόμητος που άλλαξε προπονητή (προσέλαβε τον Παράσχο) δεν έχει ακόμα νίκη και σήμερα θα τα δώσει όλα για να την πετύχει. Παραχωρεί 17,3 φάουλ ανά παιχνίδι. Ο Άρης δεν έγινε ξανφικά υπερομάδα με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και θα πρέπει να παλέψει για να περάσει από το Περιστέρι. Διαιτητής ο άγνωστος Περάκης όπου στο ένα και μοναδικό παιχνίδι που έχει σφυρίξει σε επίπεδο SuperLeague είχε 39 φάουλ. Πάω με το over 33,5 στο 1.83 στα προγνωστικά στοιχήματος.

Και τελειώνουμε τη στήλη μας με Ιταλία. Βενέτσια εναντίον Τορίνο. Η νεοφώτιστη Βενέτσια δεν ξεκίνησε καλά και βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Πρέπει να δώσει μάχη για να πάρει κάτι. Παραχωρεί 15,4 φάουλ ανά ματς. Η Τορίνο και αυτή δεν ξεκίνησε καλά αλλά το παλεύει. Το αξιοσημείωτο με την Τορίνο είναι ότι παραχωρεί τα περισσότερα φάουλ στην κατηγορία (18,6). Ο διαιτητής σφυρίζει πρώτη φορά στη Serie A, ωστόσο τα δείγματα που έχει δώσει στη Serie B, είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Over 27,5 φάουλ.

Καλή τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
19:30
Ατρόμητος - Άρης
Over 33,5 φάουλ
1.83
BET: 20 units
Μονό
21:45
Βενέτσια - Τορίνο
Over 27,5 φάουλ
1.87
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις