Χαλάει κόσμο η… Χαλάντας!

προγνωστικά

Φίλες και φίλοι της στήλης, μετά τη χθεσινή «σφαγή» στα προγνωστικά μας σε Πρέμιερ και Σέριε Α’, πάμε στα λημέρια τα δικά μας που είναι φιλόξενα και μας αγαπάνε. Για αρχή ένα μεγάλο μπράβο να πούμε στην Μπράβο που πέρασε την Τετάρτη αέρα με 0-2 μέσα από την έδρα της Ραντόμλιγιε και μας χάρισε εύκολα το σημείο. Για σήμερα, θα επιστρέψουμε στην αγαπημένη Β’ Ουγγαρίας όπου θα βρούμε το ματς της Μπουνταφόκι ΜΤΕ με την πρωτοπόρο Χαλάντας.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Την Μπουνταφόκι την είδαμε και στον αγώνα με την Κεσκεμετί πριν από δέκα μέρες. Η ομάδα, σε 8 ματς συνολικά, έχει ενεργητικό 3-2-3. Από τις νίκες της, οι δύο ήταν με τις ουραγούς της κατηγορίας, ενώ μόνο η νίκη της επί της Ντορόγκι είναι αξιοσημείωτη και έχει περάσει πάνω από ένας μήνας έκτοτε. Κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια για τα δεδομένα της αλλά στην πράξη είναι μια μικρομεσαία ομάδα της Β’ Ουγγαρίας που πάντα τα βρίσκει σκούρα απέναντι στα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας.

Η φιλοξενούμενη Χαλάντας πάει με «σπασμένα» τα φρένα στην κατηγορία και έχει 13 βαθμούς στους τελευταίους πέντε αγώνες, όντας αήττητη και πρωτοπόρος. Είναι ομάδα που δίνει ιδιαίτερη βάση στην αμυντική της λειτουργία, ενώ με τους Τοθ (τρία γκολ), Νέμεθ και Μόνορι (δύο γκολ) στη σύνθεσή της είναι ικανή και «ξεκλειδώνει» τα ματς που βρίσκει στο διάβα της, έστω και στο γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες έρχονται από ματς Κυπέλλου με εκατέρωθεν νίκες απέναντι σε ομάδες μικρότερης κατηγορίας. Η Χαλάντας όμως δεν είναι διατεθειμένη να χάσει την πρωτιά. Την ακολουθούν στον πόντο άλλες τρεις ομάδες για αυτό και το σημερινό ματς έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, προκειμένου να ξεφύγει από τους διώκτες της στον βαθμολογικό πίνακα. Η Μπουνταφόκι δεν δείχνει ικανή να σπάσει το αήττητο της Χαλάντας για αυτό στα προγνωστικά μας θα πάμε με το διπλό (πάντα με την κάλυψη του Χ) σε συνδυασμό με λίγα γκολ (under 3.5) καθώς περιμένουμε ένα «σφιχτό» ματς και από τις δύο ομάδες.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Combo
18:00
Μπουνταφόκι ΜΤΕ - Χαλάντας
X2 & under 3,5
2.07
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις