Ήρθε η ώρα να ξεσπάσουν

Προγνωστικά

Καλημέρα σε όλους και όλες! Κυριακή με προγνωστικά NFL απόψε, με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Θα ασχοληθούμε με τρεις που δείχνουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον..

Προγνωστικά NFL: Ήρθε η ώρα για το ξέσπασμα

Παρ’ όλο που οι Chiefs έχουν μια επίθεση γεμάτη αστέρια (Patrick Mahomes, Tyreek Hill, Travis Kelce), δεν έχουν καταφέρει να κάνουν μια blowout νίκη, όπως μας είχαν συνηθίσει τις περασμένες σεζόν. Αυτό οφείλεται αρκετά σε αδυναμίες της άμυνας, κυρίως απέναντι σε run heavy επιθέσεις. Οι Chargers, όπως και πέρσι, βασίζονται πολύ στο νεαρό ταλαντούχο quarterback τους, Justin Herbert. Η άμυνα τους παρουσιάζεται μέτρια και πάσχουν αρκετά στους linebackers.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Οι απουσίες θα κρίνουν το αποτέλεσμα

Μετά από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ο Carson Wentz θα απουσιάσει από το ματς της Κυριακής. Αυτό σημαίνει πως τη θέση του θα αναλάβει ο Jacob Eason, ο οποίος δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, ακόμα και σε μία κακή άμυνα σαν αυτή του Tennessee. Από την άλλη, ο King Henry επιβεβαίωσε επιτέλους τον τίτλο του, κάνοντας μια τρομερή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα στην νίκη έκπληξη  απέναντι στους Seahawks. Οι Titans είναι το ξεκάθαρο φαβορί, οι Colts δε δείχνουν ακόμα σταθερότητα άρα το ένα field goal υπέρ των Titans δείχνει μονόδρομος στα προγνωστικά NFL.

Ψήφος εμπιστοσύνης στην εμπειρία του coach

Μέχρι τώρα οι Broncos είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Αυτή τη φορά ο λόγος, όμως, δεν είναι οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Teddy Bridgewater αλλά η προϊστορία του Vic Fangio απέναντι σε rookie quarterbacks. Οι άμυνες του Fangio έχουν ρεκόρ 19-9 απέναντι σε rookies, έχοντας δεχτεί μόλις 33 touchdowns σε 28 ματς. Ο Zach Wilson δείχνει να δυσκολεύεται πολύ να βρει τον καλό του εαυτό στο NFL (4 interceptions την περασμένη αγωνιστική) και δεν νομίζω να συμβεί αυτό απέναντι στο Denver.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

ΥΓ. Και τα τρία ματς ποντάρονται ως μονά, αλλά μπορούν να συνδυαστούν κατά την κρίση σας και ως δυάδες ή τριάδα!

Καλή επιτυχία!

Μονό
20:00
Κάνσας Σίτι Τσιφς - Λος Άντζελες Τσάρτζερς
1 (-6,5)
1.80
BET: 10 units
Μονό
20:00
Τενεσί Τάιτανς - Ιντιανάπολις Κολτς
1 (-3,0)
1.67
BET: 15 units
Μονό
23:05
Ντένβερ Μπρόνκος - Νιού Γιορκ Τζετς
1 (-6,5)
1.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις