Από Τρουά μέχρι… Σότσι

προγνωστικα

Προγνωστικά Ligue 1: Ανώτερη η Ανζέ

Γεμάτο το κυριακάτικο μενού με έξι αναμετρήσεις να ολοκληρώνουν την 11η αγωνιστική της Ligue 1 ενώ έχουμε και Formula 1 με τον αγώνα στο Σότσι της Ρωσίας. Για πάμε, λοιπόν, στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Δίκαιη ήττα για την Τρουά στην έδρα της Λιόν (3-1) αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Σαβαλερέν (στο 45′). Τέταρτη ήττα για τους «νεοφώτιστους», οι οποίοι βρίσκονται στην 17η θέση (5 βαθμοί). Μόλις μία νίκη φέτος, αυτή στην έδρα της Μετς (0-2), παραμένει χωρίς τρίποντο εντός «Σταντ ντε λ’ Ομπ» (τελευταίο το 1-1 με την Μονπελιέ, ισοφαρίστηκε στο 87′). Όπως έχουμε ξαναπεί, η Τρουά είναι ομάδα που παίζει πρωτίστως για να διαφυλάσσει τα μετόπισθεν και προσπαθεί να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους με την ταχύτητα των Μπαλντέ και Ροντρίγκεζ. Ωστόσο, στο τελευταίο εμφάνισε αρκετά κενά στα μετόπισθεν καθώς -ιδίως στο πρώτο ημίχρονο- η Λιόν έχασε 3-4 πολύ καλές στιγμές με πάσες στον κενό χώρο και στην πλάτη της άμυνας.

Θα ξεχαστεί γρήγορα το παιχνίδι της Ανζέ με την Μαρσέιγ (0-0). Χωρίς πολλές φάσεις, οι δύο ομάδες φάνηκε να συμβιβάζονται με την ισοπαλία. Στην 4η θέση (12 βαθμοί) οι ασπρόμαυροι που παραμένουν αήττητοι προς στιγμήν ως φιλοξενούμενοι (1-2-0). Παρόμοιο στυλ με αυτό της Τρουά έχει και η Ανζέ, που προτιμά να παραχωρεί την κατοχή της μπάλας και να «χτυπά» στην αντεπίθεση. Μάλιστα, τα δύο ακραία μπακ-χαφ Ντουμπιά και Καμπό είναι παίκτες που αρέσκονται να παίζουν ψηλά στο γήπεδο και να πλαγιοκοπούν. Αμφίβολος ο Μπουφάλ, που πραγματοποιεί καλή χρονιά και είναι κομβικός στη δημιουργία της ομάδας.

Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες την τελευταία πενταετία σε επίπεδο Ligue 1 (τρεις νίκες Ανζέ και μία νίκη Τρουά).

Πιο ποιοτική ομάδα η Ανζέ που θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ομάδα με συγκεκριμένες δυνατότητες η Τρουά που δεν βολεύεται τόσο ως γηπεδούχος. Αξίζει να κοιτάξουμε προς τα δεξιά (και με κάλυψη), ειδικά σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Επίσης, θα ποντάρουμε να σκοράρει και ο Τσο της Ανζέ, ο οποίος ξεκινάει πλέον βασικός και είναι μέσα στις φάσεις.

Προγνωστικά Formula 1: Ευκαιρία για Χάμιλτον

Στη Ρωσία και συγκεκριμένα στο Σότσι λαμβάνει χώρα ο 15ος αγώνας του πρωταθλήματος της Formula 1. Στις χθεσινές κατατακτήριες (υπό βροχή) την παράσταση έκλεψε ο Λάντο Νόρις (Μακλάρεν) με την πρώτη poll position της καριέρας του. Τις δύο πρώτες γραμμές της εκκίνησης συμπληρώνουν οι Σάινθ (Φερράρι), Ράσσελ (Γουίλιαμς) και Χάμιλτον (Μερσεντέζ).

Ο Βρετανός 7άκις πρωταθλητής «πλήρωσε» το λάθος του στο Q3 όταν χτύπησε στον τοίχο της εισόδου των pits και έχασε χρόνο με την αλλαγή της εμπρός αεροτομής του. Ωστόσο, η συγκεκριμένη πίστα είναι από αυτές που «βολεύουν» το μονοθέσιο της Μερσεντέζ (άλλωστε τα «ασημί βέλη» απολαμβάνουν πλήρη κυριαρχία με 7/7 νίκες από το 2014 που μπήκε για πρώτη φορά η πίστα στο καλεντάρι έως σήμερα). Μάλιστα, τις τέσσερις από τις επτά φορές νικητής ήταν ο Λιούις Χάμιλτον (δύο ο Μπότας και μία ο Ρόσμπεργκ).

Η εκκίνηση θα είναι σημαντική καθώς η ευθεία μέχρι την πρώτη στροφή είναι μεγάλη και όλα τα μονοθέσια (εκτός του πρώτου) θα έχουν slipstream. Ο Χάμιλτον έχει την ικανότητα αλλά και το μονοθέσιο να κερδίσει μία ή δύο θέσεις στην εκκίνηση και έπειτα να κυνηγήσει την πρώτη θέση.

Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές για τον 36χρονο Βρετανό για να πάρει την νίκη (100ή στην καριέρα του) και να προσπεράσει τον ανταγωνιστή του στη μάχη του πρωταθλήματος Μαξ Φερστάπεν. Επιπλέον, θα επιλέξουμε και το να τερματίσει στο βάθρο ο Λάντο Νόρις.

Γκραν Πρι, Ρωσία
15:00
Νικητής αγώνα
Λιούις Χάμιλτον
1.80
BET: 10 units
Γκραν Πρι, Ρωσία
15:00
Λάντο Νόρρις να τερματίσει στο βάθρο
Ναι
1.95
BET: 10 units
Μονό
16:00
Τρουά - Ανζέ
Χ2 & over 1,5
2.20
BET: 10 units
Σκόρερ
16:00
Τρουά - Ανζέ
Γκολ Μοχάμεντ Άλι-Τσο (Ανζέ)
5.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις