Φάουλ στην Ιταλία, λάθη στη Γερμανία

στοίχημα

Στοίχημα φάουλ: Νωρίς στα γερμανικά γήπεδα!

Καλησπέρα σας. Συνεχίζουμε τις υψηλές πτήσεις και μετά από μία εβδομάδα εκπληκτική συνεχίζουμε με το στοίχημα φάουλ σε Ιταλία και Γερμανία.

Δύο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από τη Γερμανία, την ώρα που οι διαιτητές που σφυρίζουν είναι άγνωστοι . Εμείς όμως θα πατήσουμε στα λάθος όρια και θα πάμε να πληρωθούμε.

Στις 16:30 η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετωπίζει την Κολωνία. Δύο ομάδες που έρχονται από ισοπαλίες. Αναπάντεχα, η Κολωνία βρίσκεται κοντά στη ζώνη που οδηγεί στην Ευρώπη ενώ οι γηπεδούχοι απογοητεύουν καθώς βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού με 4 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι παραχωρούν 12,75 φάουλ ενώ οι γηπεδούχοι 13,80. Over 24,5 φάουλ.

Την ίδια ώρα διεξάγεται το Ουνιόν ΒερολίνουΑρμίνια Μπίλεφελντ. Σκληρές ομάδες με τους γηπεδούχους να παραχωρούν 12 φάουλ και τους φιλοξενούμενους 15 μέσο όρο. Και αν ήταν αναμενόμενο από πέρυσι το γεγονός αυτό για την Ουνιόν, η Αρμίνια φέτος έχει σκληρύνει πολύ ως ομάδα καθώς πέρυσι είχε από τα λιγότερα φάουλ μέσο όρο. Το όριο είναι λάθος στο 24,5 και θα τιμηθεί στο over.

Στοίχημα: Ολοκληρώνουμε με Ιταλία!

Το βράδυ αγωνίζονται στην Ιταλία η Τζένοα εναντίον της Βερόνα. Δυο ομάδες με χαμηλές πτήσεις μέχρι στιγμής που ίσως κινδυνεύσουν. 13,2 φάουλ παραχωρούν ο γηπεδούχοι και 15,20 οι φιλοξενούμενοι. Ρεφ ο Ντοβέρι με 29 φάουλ μέσο όρο. Το over 28,5 παίζεται καθώς θα προσπαθήσουν να μην ηττηθούν οι δύο μονομάχοι.

Καλή τύχη.

ΥΓ. Δε θα βάλω πολλές μονάδες στα πονταρίσματα, καθώς θα πάμε συντηρητικά σήμερα Σάββατο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Mονό
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Αρμίνια Μπίλεφελντ
Over 24,5 φάουλ
1.87
BET: 12 units
Mονό
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Κολωνία
Over 24,5 φάουλ
1.87
BET: 12 units
Μονό
21:45
Τζένοα - Βερόνα
Over 28,5 φάουλ
1.91
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις