Ώρα αφύπνισης για την Γκλάντμπαχ στο… 4.40

Προγνωστικά στοιχήματος:

Ελκυστικό το combo του 4.40

Φιορεντίνα και Ιντερ μας έστειλαν κουβά την Τρίτη, ο Βλάχοβιτς είχε μια ευκαιρία όλο κι όλο που σταμάτησε στον τερματά της Ίντερ. Θα υπάρχουν και αυτά. Συνεχίζουμε σήμερα με προγνωστικά στοιχήματος στην πάντα φιλόξενη Γερμανία και στο παιχνίδι Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ.

Ηττήθηκε από την Αουγκσμπουργκ την περασμένη αγωνιστική με 1-0. Δεν δημιούργησε ευκαιρίες, ήταν προβληματική σε όλες τις γραμμές και γενικώς ασύνδετη. Δεν πηγαίνει καλά η ομάδα του Χίτερ. Βέβαια, σήμερα την πιστεύω, καθώς τα παιχνίδια απέναντι στις μεγάλες ομάδες, όπως η Ντόρτμουντ, δημιουργούν έξτρα κίνητρο, ενώ πιστεύω πως θα βρει χώρους να χτυπήσει στην κόντρα, όπως έκανε και με τη Μπάγερν.

Τις τέσσερις σερί νίκες έφτασε κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου η Ντόρτμουντ, της οποίας επικράτησε με 4-2 την περασμένη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι είναι η χαρά των γκολ πραγματικά, καθώς πετυχαίνουν και δέχονται τέρματα με μεγάλη συχνότητα στις αναμετρήσεις τους. Η ομάδα του Ρόζε θυμίζει εν πολλοίς την περσινή… Γκλάντμπαχ, της οποίας ήταν προπονητής ο νυν τεχνικός των φιλοξενούμενων.

Στο διά ταύτα, μπορεί να κοντράρει τους «Βεστφαλούς» η Γκλάντμπαχ και να της κόψει βαθμούς. Αλλά και επειδή στη Γερμανία σχεδόν πάντα βλέπουμε γκολ, θα κρατήσω το χηνάρι με goal/goal στο αξιοσημείωτο 4.40. Και στις 18:30 θα ευγνωμονείτε Funbetάκια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

 

Μονό
19:30
Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ
Χ & goal/goal
4.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις