Γκολ απ’ τα αποδυτήρια για το 2.01

Διαβάστε για προγνωστικά στοιχήματος. Διαβάστε τις επιλογές του Bet Minute από τα παιχνίδια Ρεάλ - Βιγιαρεάλ και Ίντερ - Αταλάντα.

Δεν συνεχίστηκε το σερί της στήλης την Τρίτη το βράδυ, καθώς η Κάλιαρι δεν παρουσιάστηκε όπως την περιμέναμε και όπως μας έδειχναν τα προηγούμενα της παιχνίδια και δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. Σάββατο σήμερα με πολλές επιλογές στο κουπόνι και η στήλη Bet Minute έχει ξεχωρίσει δύο προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος στην Ιταλία

Η πρώτη επιλογή αφορά το παιχνίδι ανάμεσα στην Ίντερ και την Αταλάντα. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού συγκριτικά με αυτό που είχαμε συνηθίσει τον καιρό που βρισκόταν ο Αντόνιο Κόντε στην άκρη του πάγκου. Περισσότερη επιθετικότητα, μεγαλύτερη διάθεση για παιχνίδι κατοχής και καλύτερη δημιουργία με 2,4 xGoals ανά αγώνα. Απέναντί της βρίσκει σήμερα μία ομάδα την Αταλάντα που πάντοτε με τον Γκασπερίνι στον πάγκο βγάζει τεράστια επιθετικότητα. Με τα δεδομένα αυτά, η επιλογή του over 1 ΑΗ γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.74 φαντάζει στα μάτια ως πάρα πολύ καλή.

Προγνωστικά στοιχήματος στην Ισπανία

Το άλλο προγνωστικό προκύπτει από τον αγώνα της Ρεάλ με την Βιγιαρεάλ. Οι «μερένχες» διέσυραν την Μαγιόρκα την Τετάρτη με 6-1, νίκη που έδωσε συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποιούν την εφετινή σεζόν. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει έξι νίκες σε επτά παιχνίδια, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι με αρκετά τέρματα. Ο Μπενζεμά είναι σε τρομερή κατάσταση, ο Βινίσιους πιο ώριμος από ποτέ, δείχνοντας πως με την βοήθεια του Αντσελότι φαίνεται να κάνει το απαραίτητο upgrade στην καριέρα του ενώ με την προσθήκη και του Καμαβινγκά το κέντρο της Ρεάλ συνεχίζει να παρέχει ασφάλεια. Το μοναδικό πρόβλημα της ομάδας είναι η ευκολία με την οποία δέχεται ευκαιρίες και τέρματα. Πρόβλημα το οποίο η Βιγιαρέαλ έχει και την ποιότητα αλλά και την σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο για να το αναδείξει. Συνεπώς περιμένω αρκετά τέρματα στο σημερινό παιχνίδι και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο. Οπότε το over 1,25 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.01 είναι μία καλή επιλογή.

Μονό
19:00
Ίντερ - Αταλάντα
Over 1 AH στο 1ο ημ.
1.74
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ
Over 1,25 ΑΗ στο 1ο ημ.
2.01
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις