Προς MLS ο Στάριτζ

Προς MLS ο Στάριτζ

Ο Ντάνιελ Στάριτζ βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου προπονείται μόνος του και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού το σκέφτεται σοβαρά να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Ο 30χρονος επιθετικός είναι άνεργος εδώ και 4 μήνες καθώς η Τραμπζονσπόρ στις αρχές Μαρτίου έλυσε με συνοπτικές διαδικασίες το συμβόλαιο του Άγγλου μετά την τιμωρία του για παραβίαση των κανονισμών σχετικά με στοιχήματα σε αθλητικούς αγώνες, όπου του επιβλήθηκε και πρόστιμο 150.000 λιρών.

Ο Στάριτζ είχε κατηγορηθεί και εν τέλει καταδικαστεί από την Αγγλική FA, ότι ενημέρωσε τον αδερφό του να στοιχηματίσει μεγάλο ποσό ώστε να πάει δανεικός τον Γενάρη του 2018 από τη Λίβερπουλ στην Γουέστ Μπρομ. Η απόδοση του συγκεκριμένου στοιχήματος έπεσε από το 66.00 στο 2.5 μέσα σε λίγες ώρες και ήταν η αφορμή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης και να τελειώσει άδοξα η καριέρα του Άγγλου στην Premier League.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις