Το πρώτο βήμα για τον πρώτο τίτλο

Super Cup

Super Cup: Το πρώτο βήμα για τον πρώτο τίτλο

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Κακή η προχθεσινή μέρα, αλλά όταν η Κουμπάν σκοράρει 35 πόντους στο 1ο δεκάλεπτο με περίπου 80% ευστοχία, τότε δύσκολα σώζεται το πράγμα. Επιστρέφουμε λοιπόν σήμερα με το Super Cup της Πάτρας και τον πρώτο εγχώριο τίτλο της σεζόν.

Παναθηναϊκός – Λαύριο

Στο πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Λαύριο. Οι δυο τους ήταν οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος. Προ των πυλών της πρεμιέρας στη Euroleague, ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην πρώτη κούπα. Πρώτο επίσημο παιχνίδι και θα δούμε πόσο η ομάδα έχει αφομοιώσει τη φιλοσοφία του. Πήραμε μια γεύση στα φιλικά, όπου μεταξύ άλλων είδαμε ενέργεια στην άμυνα, με zone press σε όλο το γήπεδο και παγίδες. Ο Έλληνας κόουτς έκοψε τον Έβανς, δίνοντας την ευκαιρία στο Μαντζούκα να πάρει παραπάνω χρόνο. Αυτό βέβαια σημαίνει πως θα δούμε και περισσότερο Οκάρο.

Στον αντίποδα, η περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος πήγε στην Πάτρα για να χαρεί τη διεκδίκηση ενός τίτλου, όπως είπε ο προπονητής της, διώχνοντας το άγχος. Στα φιλικά είδαμε πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι. Βέβαια ήταν δύσκολα τεστ. Ωστόσο έφυγαν σημαντικά γρανάζια της περσινής μηχανής, γεγονός που δικαιολογεί ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής.

Εκτίμηση: Το πρόβλημα του Λαυρίου στην επίθεση σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία του Πρίφτη με οδηγούν στο under των φιλοξενούμενων. Επίσης θεωρώ πως ο Οκάρο μπορεί να ξεπεράσει το line των 7,5 πόντων ελλείψει Έβανς.

Προμηθέας – ΑΕΚ

Στο δεύτερο αγώνα της βραδιάς, ο γηπεδούχος Προμηθέας φιλοξενεί την ΑΕΚ. Αντίπαλοι στον περσινό μικρό τελικό του πρωταθλήματος με το “δικέφαλο” να κερδίζει τη σειρά.

Σημαντικές οι αλλαγές και στις δυο ομάδες. Πρώτα απ’ όλα στους δυο πάγκους πλέον κάθονται ο Κασιμίρο από τη μία και ο Δέδας από την άλλη. Προσθαφαιρέσεις όμως είχαμε και στα ρόστερ των δύο ομάδων και κυρίως σ’ αυτό της ΑΕΚ, στην οποία έπεσε ο μέσος όρος ηλικίας, αλλά ήρθαν παίκτες με εμπειρία και ταλέντο.

Εκτίμηση: Θεωρώ πως ο φαβοριτισμός του Προμηθέα δεν προκύπτει από κάπου. Θα δούμε μια δυνατή μονομαχία με υψηλό σκορ. Αυτό προκύπτει από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο αντιπάλων. Μάλιστα δε θα μου προκαλέσει εντύπωση η ΑΕΚ να είναι η τελική νικήτρια του αγώνα.

Μονό
16:30
Παναθηναϊκός - Λαύριο
Οκάρο Γουάιτ over 7,5 πόντοι
1.87
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 2.13
16:30
Παναθηναϊκός - Λαύριο
Λαύριο under 75,5
1.52
21:00
Προμηθέας - ΑΕΚ
2 (+8,5)
1.40
BET: 15 units
Combo Ρίσκου
21:00
Προμηθέας - ΑΕΚ
2 & Over 152,5
3.10
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις