Επιστρέφει αντίπαλος ο Μαρθελίνο

προγνωστικα στοιχηματος

Προγνωστικά στοιχήματος Laliga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του koubanezos.gr αλλά και της στήλης. Πολλά και ενδιαφέροντα τα παιχνίδια σήμερα, οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η επιστροφή

Ήταν 11 Σεπτεμβρίου 2019, όταν, μετά από 2 χρόνια, η διοίκηση της Βαλένθια έλυνε την συνεργασία της με τον Μαρθελίνο. Ο λόγος δεν ήταν τα αποτελέσματα, το αντίθετο, την επανέφερε στο Champions League και κατέκτησε το κύπελλο Ισπανίας, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, μάλιστα. Γιατί έφυγε; Γιατί είχε έντονες διαφωνίες με τον εκτελεστικό διευθυντή στον τομέα των μεταγραφών. Αντί να ενισχύσει την ομάδα, σύμφωνα με τα ”θέλω” του προπονητή, έκανε του κεφαλιού του, να το πούμε απλά. Και όλα αυτά με την ομάδα να βρίσκεται στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης! Ο διευθυντής είναι φίλος και κουμπάρος με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, οπότε μετά τον τελευταίο χρονικά διαπληκτισμό τους, τον έδιωξαν. Όλοι στην ομάδα μίλησαν για ”έγκλημα”, αφού ήταν αγαπητός σε παίκτες και οπαδούς. Τώρα επιστρέφει με την Μπιλμπάο, που και εκεί κάνει θαύματα, ως αντίπαλος.

Μια Βαλένθια που έρχεται από συντριβή στην έδρα της Σεβίλλης (3-1). Όχι μόνο το σκορ, αλλά και η εμφάνισή της ήταν υποτονική, ευτυχώς ήταν εμβόλιμη και έριξε ρυθμούς η Σεβίλλη, αλλιώς το σκορ μπορεί να είχε μεγαλύτερη έκταση. Η Μπιλμπάο έπεσε θύμα έκπληξης, δεχόμενη το γκολ της ήττας στην τελευταία φάση του αγώνα, κόντρα στην Ράγιο (2-1). Δεν έπαιξε καλά, όμως, έκανε μερικό rotation και οι κινήσεις εντός αγωνιστικού χώρου δεν της βγήκαν. Βλέποντας τις αποδόσεις και την προϊστορία, λέω πως αξίζει το ποντάρισμά μου στους Βάσκους, έστω και με την ασφάλεια του DNB.

La ligaΤο υπόλοιπο πρόγραμμα:

Με τoν αγώνα Σεβίλλη – Εσπανιόλ, δεν θα ασχοληθώ, βλέπω 1 & over, αλλά οι αποδόσεις δεν με ενθουσιάζουν. Αντίθετα, θα ποντάρω μια δυάδα με τις ομάδες της Μαδρίτης να έχουν την τιμητική τους, για άλλη μια φορά. Στον αγώνα Αλαβές – Ατλέτικο, πολύ δύσκολα δεν θα κερδίσει η Ατλέτικο. Η Αλαβές βρίσκεται σε μαύρο χάλι, το ένα αρνητικό σερί διαδέχεται το άλλο, ανώτερη ποιοτικά η φιλοξενούμενη. Στο Αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ, θα ποντάρω στο compo 1 & over των γηπεδούχων. Σε εξαιρετική κατάσταση η Ρεάλ, όχι ότι πάει πίσω και η Βιγιαρεάλ, αλλά θα εμπιστευτώ την φόρμα των Μαδριλένων για να κλείσει όμορφα η μέρα.

Αυτά από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια.

Μονό
17:15
Βαλένθια - Μπιλμπάο
2 dnb
1.90
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.10
15:00
Αλαβές - Ατλέτικο Μαδρίτης
2
1.50
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ
1 & over 2,5
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις