Η Μίλαν ανακοίνωσε συνεργασία με την εταιρεία του Jay-Z!

Η Μίλαν ανακοίνωσε συνεργασία με την εταιρεία του Jay-Z!

Μπορεί αγωνιστικά να βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια σε κάμψη, όμως εκτός γηπέδου η Μίλαν παραμένει τεράστιο brand name και αυτό το επιβεβαιώνει η τελευταία της συνεργασία.

Οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν ότι έγιναν επίσημοι συνεργάτες της Roc Nation, της εταιρείας που ανήκει στον διάσημο ράπερ, Jay-Z, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται και στον χώρο του αθλητισμού, εκπροσωπώντας μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστές όπως ο Ντε Μπρόινε, ο Ράσφορντ, ο Βίτσελ, ο Μπερναρντέσκι και ο Λουκάκου!

Ο CEO των Μιλανέζων, Ιβάν Γαζίδης, δήλωσε πως «η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την ένωση δύο πανίσχυρων οργανισμών και με συναρπάζει το τι θα ακολουθήσει».

Οι δύο πλευρές είχαν συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας την άνοιξη, όταν είχαν διοργανώσει τη διαδικτυακή εκδήλωση «From Milan with Love», την οποία παρουσίασαν ο DJ Κάλεντ με τη Ντιλέτα Λέοτα και συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως η Αλίσια Κιζ, ο Ρόμπιν Θικ και η Κέλι Ρόουλαντ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις