Δίκαιο φαβορί η Ίντερ, για το 2/2 η Ανόρθωση

προγνωστικά

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Επιστροφή χρημάτων είχε η προηγούμενη δυάδα, αφού η Βερόνα κέρδιζε με 0-2 από νωρίς αλλά κατάφερε και ισοφαρίστηκε, μιας και δεν έπαιζε καλύτερα. Η Μαρσέιγ έμεινε στο 0-0 με την Ανζέρ. Στα σημερινά, λοιπόν, έχω ξεχωρίσει κάποια ματς αλλά πολλά ακόμα τα φοβήθηκα γιατί οι ομάδες είναι κουρασμένες, λόγω μεσοβδόμαδης αγωνιστικής, ενώ αρκετές ομάδες σκέφτονται τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και κάνουν «ροτέισον». Σε Ιταλία, Κύπρο αλλά και Ολλανδία τα σημερινά μας προγνωστικά.

Με το βάρος του φαβορί

Η Ίντερ υποδέχεται την Αταλάντα στο Τζιουζέπε Μεάτσα και είναι η πρώτη φορά για φέτος που θα παίξει ντέρμπι η ομάδα του Μιλάνου. Μετά το κακό ξεκίνημα και την φυγή του Ρονάλντο, η Γιουβέντους δεν είναι πλέον φαβορί για το πρωτάθλημα (και λογικό ακούγεται) και την σκυτάλη έχει παραλάβει η Ίντερ, η περσινή πρωταθλήτρια. Έρχεται από το 1-3 μέσα στην Φλωρεντία, αν και έχανε στο ημίχρονο, έπαιξε καλύτερα και το γύρισε με άνεση. Έχει γρήγορες απαντήσεις και φαίνεται σοβαρή και σε σχέση με τις άλλες ομάδες και τα ρόστερ τους, δίκαια είναι φαβορί για φέτος. Λαουτάρο και Τζέκο διαθέτουν τρομερή επιθετική ποιότητα αφού έχουν από 3 και 4 γκολ αντίστοιχα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Στο Μπέργκαμο τώρα τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά άσχετα άμα βρίσκονται στην 5αδα. Παίζουν μεστό παιχνίδι και δεν μπορούν να βρουν εύκολα γκολ. Δεν είναι η Αταλάντα που ξέραμε και σίγουρα από όσο βλέπω μέχρι στιγμής δεν θα φτάσει τα 98 και 90 γκολ στο τέλος της χρονιάς όπως έκανε τα προηγούμενα 2 χρόνια. Επίσης και αυτή δεν έχει παίξει κάποιο ντέρμπι ενώ στις νίκες της θα μπορούσε να είχε χάσει αφού δεν εντυπωσίασε σε κανένα.

Η Ίντερ είναι πιο σοβαρή και δείχνει πολύ καλύτερα σημάδια από την Αταλάντα. Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι που πιστεύω δεν χάνουν σήμερα. Βρίσκουμε την κάλυψη στο draw no bet.

Πρέπει να πάρει νίκες…

Ο Άρης Λεμεσού μετά από 6 χρόνια είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια της Κύπρου. Έκανε αρκετές μεταγραφές και απέκτησε πολλούς έμπειρους παίκτες αλλά αρκετά μεγάλοι σε ηλικία με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι σχετικά αργή. Σίγουρα πιστεύω δεν θα κινδυνέψει ίσως τον δούμε και στην 6αδα. Έρχεται από 0-0 με την περσινό αντίπαλο της στην Β’ κατηγορία την ΠΑΑΕΚ. Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία αφού και οι δυο ομάδες είχανε ευκαιρίες.

Η περσινή χρονιά για την Ανόρθωση θα μπορούσε να πάει και καλύτερα στο πρωτάθλημα αλλά ευτυχώς η κατάκτηση του κυπέλου έδωσε το εισιτήριο για την Ευρώπη. Φέτος ενισχύθηκε με αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές, δηλαδή με τον Χριστοδουλόπουλο, Ουάρντα, Ντέλετιτς, Πόποβιτς και άλλους ποιοτικούς παίκτες. Δεν έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα αφού έχασε μέσα στην Κατωκοπιά με 2-0 αλλά νίκησε τον Εθνικό Άχνας με 2-1. Έχει 3 βαθμούς και βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία αλλά έχει και ένα ματς λιγότερο.

Δεν την παίρνει για «γκέλα» την Ανόρθωση, αφού φέτος ο στόχος είναι τριάδα, ειδικά με τέτοιο ρόστερ. Από την άλλη ο Άρης έχει έμπειρους παίκτες αλλά δύσκολα θα κοντράρουν την πιο φρέσκια ομάδα του Κετσπάγια. Επιλογή μας και εδώ η κάλυψη στο draw no bet για σιγουριά.

Πετάει φωτιές ο Δουβίκας!

Από το καλό στο καλύτερο πάει η Ουτρέχτη και μετά την νίκη επί της Ναϊμέγκεν με 0-3, υποδέχεται στην έδρα της τους ουραγούς του πρωταθλήματος την Τσβόλε. Έχει την καλύτερη άμυνα (Μετά τον Άγιαξ εννοείται) αφού έχει δεχθεί μόλις 4 γκολ. Μπροστά τα πάει αρκετά καλά μιας και φορ της ομάδας είναι ο δικός μας Δουβίκας που μετράει 3 γκολ και 1 ασίστ σε 6 αγώνες. Μπορεί να μην έχει τα πολλά γκολ αλλά οι εμφανίσεις του είναι αρκετά καλές εξάλλου για αυτό τον κάλεσαν και στην Εθνική ομάδα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Πολύ κακό ξεκίνημα έχει η Τσβόλε, αφού μετράει 5 ήττες και 1 ισοπαλία. Κακό είναι πως και στους 5 αγώνες που έχασε δεν βρήκε γκολ ενώ στον μοναδικό πόντο που πήρε, έπρεπε να κυνηγήσει το σκορ. Σίγουρα στην αρχή του πρωταθλήματος δεν πίστευα ότι θα κινδυνέψει τόσο πολύ αλλά τώρα μετά από 6 ματς χωρίς νίκη (λογικά γίνονται 7 σήμερα) τα σενάρια για υποβιβασμό αυξάνονται ολοένα και πιο πολύ.

Καλύτεροι με διαφορά οι γηπεδούχοι, αφού οι φιλοξενούμενοι ακόμα ψάχνονται στο πρωτάθλημα. Δεν έχει αξία η νίκη της Ουτρέχτης και για αυτό θα πάω με το να σκοράρει ο Δουβίκας που προσφέρεται σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Δυάδα απόδοσης 2.25
19:00
Ίντερ - Αταλάντα
1 dnb
1.50
19:00
Άρης Λεμεσού - Ανόρθωση
2 dnb
1.50
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ουτρέχτη - Τσβόλε
Γκολ Δουβίκας
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις