Στήριγμα σε Έβερτον και «ασπιρίνες»

προγνωστικά ποδοσφαίρου

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: Στην αναζήτηση της πρώτης νίκης

Η Nόριτς ταξιδεύει στο Γκούντισον Παρκ το Σάββατο (17:00) με σκοπό να πάρει την πρώτη της νίκη στην σεζόν της Premier League για το 2021/22. Τα «Καναρίνια» έχουν τη χειρότερη άμυνα έως τώρα στο πρωτάθλημα με 14 γκολ παθητικό, ενώ έχουν σκοράρει μόλις δύο φορές. Μεσοβδόμαδα τόσο η Έβερτον, όσο και η Νόριτς, αποκλείστηκαν από την συνέχεια του EFL Cup κόντρα σε ΚΠΡ και Λίβερπουλ αντίστοιχα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 18 φορές, με την Έβερτον να έχει 6 νίκες έναντι 5 της Νόριτς, ενώ 7 παιχνίδια ήρθαν ισόπαλα. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ σκοράρει 2 γκολ μέσο όρο ανά ματς και βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία απέναντι στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος που δέχεται 2.8 γκολ ανά αγώνα. Ο Ισπανός κόουτς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αντρέ Γκόμεζ, ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό κόντρα στην ΚΠΡ προσθέτοντας τον έτσι στις απουσίες , μαζί με τους σημαντικούς επιθετικούς Ριτσάρλισον και Κάλβερτ-Λιούιν. Αντιθέτως, κανονικά υπολογίζει τον αριστερό μπακ Λούκας Ντιν, και τον βασικό τερματοφύλακα του Τζόρνταν Πίκφορντ. Αν και οι απουσίες είναι σημαντικές και η Νόριτς πλέον.. καίγεται για βαθμούς θα πάω με τους γηπεδούχους για τα προγνωστικά μας.

Μπορεί να βασιστεί στην άμυνα;

Στα Γερμανικά εδάφη θα σταθώ στο παιχνίδι της Λεβερκούζεν με την Μάιντζ για τα προγνωστικά μας. Μια μονομαχία που αν ρίξουμε μια ματιά στην βαθμολογία πρόκειται για ντέρμπι, αφού οι δύο ομάδες έχουν από 10 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η – 5η θέση αντίστοιχα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι είχαν έρθει ισόπαλες με 2-2, αλλά σε βάθος χρόνου η Λεβερκούζεν έχει τις περισσότερες νίκες. Η Μάιντζ στις 5 πρώτες αγωνιστικές είδαμε πως βασίζεται στην άμυνα. Το παιχνίδι της ξεκινάει από πίσω, το μηδέν στην άμυνα και προχωράμε. Όντας η καλύτερη άμυνα με μόλις 2 γκολ παθητικό (2-0 κόντρα στην Μπόχουμ για την 3η αγωνιστική) μαζί με την Βόλσφμπουργκ. Αν καταφέρει και φύγει με το τρίποντο από το “Μπάι Αρένα” (Λεβερκούζεν) τότε θα μπορεί να ονειρεύεται και δικαίως κάτι καλό στην φετινή Bundesliga.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Η γηπεδούχος Λεβερκούζεν είδε το προηγούμενο Σάββατο τον Πάτρικ Σίκ να τραυματίζεται και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί θα είναι σημαντική απώλεια για τις «Ασπιρίνες». Αντικαταστάτης σε περίπτωση που δεν μπορέσει ο Τσέχος θα είναι ο Λούκας Αλάριο, ο οποίος πέρσι σκόραρε 11 φορές σε 25 εμφανίσεις. Εκατέρωθεν  μετρούν από τρείς νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα. Γνώμη μου, είναι πως η τακτική της Μάιντζ δεν θα έχει αποτέλεσμα και αυτό διότι η Λεβερκούζεν αγωνίζεται επιθετικά, θα έχει την κατοχή και τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι και αν ανοίξει το σκορ πρώτη, το παιχνίδι θα γλιστρήσει από τα χέρια της Μάιντζ.

Δυάδα απόδοσης 2.82
16:30
Λεβερκούζεν - Μάιντς
1
1.75
17:00
Έβερτον - Νόριτς
1
1.61
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις