Μόνο Bundesliga έχει σήμερα το μενού

προγνωστικά Γερμανίας

Το πολύ καλό σερί που έχουμε χτίσει από την προηγούμενη Κυριακή, θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο. Την περασμένη Κυριακή, οι επιλογές μας δικαιώθηκαν, με δύο στα δύο, ενώ και την Τετάρτη που εμπιστευτήκαμε τα φαβορί μάς έστειλαν ταμείο με τρία στα τρία. Σήμερα, επέλεξα δύο σημεία για τα προγνωστικά Γερμανίας, όπου πιστεύω θα βγούμε κερδισμένοι.

Προγνωστικά Γερμανίας: Τρίποντο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Όχι δεν αναφέρομαι σε κάποια μπασκετική επιλογή, αλλά στη νίκη απελπισίας που χρειάζεται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με αντίπαλο την Κολωνία. Οι «Αετοί», έχουν ξεκινήσει όχι απλά με το αριστερό, αλλά στις πρώτες πέντε αγωνιστικές μετρούν μόλις τέσσερις βαθμούς, με ένα σερί 0-4-1, αγνοώντας το τι εστί νίκη. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ, προβληματίζει έντονα με τις εμφανίσεις της, ενώ και βαθμολογικά βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ούσα στην 15η θέση, μία πάνω από το γκρουπ του υποβιβασμού. Στην τελευταία της εντός έδρας αναμέτρηση με τη Στουτγκάρδη, απώλεσε το προβάδισμα που είχε μέχρι το 88’, ενώ έπαιζε με παραπάνω παίκτη και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ, προηγήθηκε και πάλι αλλά κατάφερε να δεχτεί γκολ.

Στον αντίποδα, η Κολωνία έχει μπει φουριόζα τη φετινή σαιζόν, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση με ένα σερί 2-2-1, με τη μοναδική της ήττα να είναι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Εκτός έδρας έχει τα αρνητικά της αποτελέσματα με την ήττα από τους Βαυαρούς και την ισοπαλία με τη Φράιμπουρκ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Λειψία.

Εκτίμηση: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, πρέπει πάση θυσία να κερδίσει, με τη νίκη να θεωρείται μονόδρομος. Άπαντες στο σύλλογο γνωρίζουν πως ένα νέο στραβοπάτημα θα βυθίσει το κλαμπ στην κατάταξη αλλά και στην εσωστρέφεια, απομακρύνοντας πολύ από τις θέσεις που οδηγούν στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, ενώ η Κολωνία σε περίπτωση που ηττηθεί δε θα επηρεαστεί τόσο. Άσσο λοιπόν σε απόδοση 2.02.

Πού είναι η Λειψία;

Μακριά από τα γνώριμα της λημέρια βρίσκεται η Λειψία, καθώς από τότε που εμφανίστηκε στην Bundesliga, κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί. Ωστόσο φέτος, στις πέντε πρώτες αγωνιστικές είναι στην 12η θέση, πολύ πίσω από εκεί που μας είχε συνηθίσει. Η αποχώρηση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν για τα «μάτια» της Μπάγερν Μονάχου, έχει αποσυντονίσει τους «Ταύρους», παρά την επιλογή της διοίκησης να φέρει για αντικαταστάτη του νεαρού τεχνικού, τον Τζέσε Μαρς. Ο Αμερικανός προπονητής, είναι γνώστης της φιλοσοφίας της Λειψίας, καθώς η προηγούμενη του ομάδα ήταν η Σάλτσμπουργκ, «αδερφάκι» της δηλαδή καθώς βρίσκονται υπό την σκέπη της Red Bull, ενώ έχει περάσει από τον πάγκο της τωρινής του ομάδας ως βοηθός.

Η Λειψία, αναμένεται να κερδίσει τη Χέρτα Βερολίνου, καθώς χρειάζεται όσο τίποτα τη νίκη, ενώ σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση και δη εντός έδρας, θα επαναφέρει τη θετική ψυχολογία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, ενώ και οι φίλαθλοι της ομάδας θα αρχίσουν να θυμούνται τις περασμένες σαιζόν.  Οι γηπεδούχοι έχουν ένα σερί 1-1-3, ενώ την Κυριακή ήρθαν ισόπαλοι 1-1 εκτός έδρας με την Κολωνία. Οι φιλοξενούμενοι, έχουν ένα σερί 2-0-3, ενώ στην τελευταία τους αναμέτρηση με αντίπαλο Γκρόιτερ Φιρτ, επικράτησαν με 2-1.

Εκτίμηση: Η Λειψία όσο έχει ανάγκη του τρεις βαθμούς, άλλο τόσο χρειάζεται και μία καλή και συνάμα πειστική εμφάνιση, για να αρχίσει να «καλπάζει» προς τις πάνω θέσεις. Η Χέρτα, αν δεχτεί γρήγορα γκολ, θαρρώ, πως δε θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι στο ματς. 1 και Over 2,5 σε απόδοση 1.85

Δυάδα απόδοσης 3.73
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Κολωνία
1
2.02
16:30
Λειψία - Χέρτα Βερολίνου
1 & over 2,5
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις