Καν’ το όπως στον τελικό

Στοίχημα Σαββάτου

Στοίχημα Σαββάτου: Αγγλικός διπλασιασμός 

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Μας έχει φάει η κατρακύλα και δε σηκώνουμε κεφάλι με τίποτα. Δεν πέφτουμε όμως, και συνεχίζουμε με στοίχημα Σαββάτου σε Αγγλία και Ιταλία.

Ντερμπάρα έχει το στοίχημα Σαββάτου σήμερα στην Αγγλία. Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο.  Με νίκη η αρμάδα του Τούχελ παίρνει αέρα έξι πόντων και στέλνει μήνυμα τίτλου. Μεσοβδόμαδα πάει στο Τορίνο για να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους στα πλαίσια των ομίλων του Champions League.

Στραβοπάτησε στην έδρα της Σάουθαμπτον η Σίτι την περασμένη εβδομάδα και είδε τους Λονδρέζους να βρίσκονται τρεις βαθμούς πάνω τους στον βαθμολογικό πίνακα. Πιθανή ήττα σήμερα, φέρνει τους «Πολίτες» σε δυσμενή θέση και θα πρέπει να τα δώσουν όλα για την νίκη.

Μεγάλο ματς Σάββατο μεσημέρι. Για πολλούς οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος σε μια άτυπη ρεβάνς του τελικού του Champions League, όπου ο Τούχελ πήρε το… σκάλπ του Γκουαρντιόλα και σήκωσε το τρόπαιο. Κάτι τέτοιο βλέπω και σήμερα. Για αυτό θα ποντάρω στο να προηγηθεί αρχικά η Τσέλσι και έπειτα οψόμεθα.

Φουριόζα η Ίντερ 

Λίγες ώρες αργότερα έχουμε ντέρμπι στον Ιταλικό βορρά, ανάμεσα σε Ίντερ και Αταλάντα. Φωτιά μπροστά η Ίντερ με 18 γκολ σε πέντε αγωνιστικές. Πέρασε νικηφόρα, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, από την Φλωρεντία με 1-3.

Δεύτερη σερί νίκη για την Αταλάντα, κόντρα στην Σασουόλο. Η ομάδα από το Μπέργκαμο προσπαθεί να βρει τα πατήματα της στο πρωτάθλημα αγώνα με αγώνα. Βέβαια παραλίγο να πετάξει βαθμούς στο τέλος, αφού λίγο έλειψε να ισοφαριστεί. Μια καλή ομάδα που μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα, όμως φαίνεται πως δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί σε ψηλά στάνταρ απόδοσης.

Μηχανή των γκολ οι γηπεδούχοι που σκοράρουν ασταμάτητα. Αυτό θέλουμε και απόψε και πιο συγκεκριμένα να προηγηθούν, γεγονός  που πληρώνει στο 1.70.

Μονό
14:30
Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
Anytime score: 1-0
2.02
BET: 5 units
Μονό
19:00
Ίντερ - Αταλάντα
Anytime score: 1-0
1.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις