Παιχνίδι τακτικής στο Λονδίνο

Παιχνίδι τακτικής στο Λονδίνο

Κουπόνι Σαββάτου: Περιήγηση σε Αγγλία και Ισπανία

Καλημέρα φίλες και φίλοι Κουβανέζοι. Ένα γεμάτο κουπόνι Σαββάτου βρίσκουμε σήμερα, με τη μάχη μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτυ να ξεχωρίζει. Επιλογές προκύπτουν και από την Ισπανία, οι οποίες μαζί με το ντέρμπι της Αγγλίας μας οδηγούν σε δυο δελτία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά μαζί..

Ψάχνει ρεβάνς η Σίτυ

Η Μάντσεστερ Σίτυ μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Τότεναμ γύρισε άμεσα τον διακόπτη κάνοντας τρεις σερί νίκες. Το νικηφόρο αυτό σερί σταμάτησε το προηγούμενο Σάββατο, καθώς έμεινε στο μηδέν κόντρα στην Σαουθάμπτον. Μεσοβδόμαδα οι Πολίτες αγωνίστηκαν για το κύπελλο κόντρα στην Γουίκομ, σε ένα παιχνίδι που ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε ένα σχετικά ελαφρύ θα λέγαμε rotation, νικώντας με 6-1.

Από την άλλη, η Τσέλσι σε συνέχεια της κατάκτησης του Champions League πραγματοποιεί μια εκπληκτική εκκίνηση έχοντας μόλις μια ισοπαλία κόντρα στην Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Μεσοβδόμαδα δυσκολεύτηκε απέναντι στην Άστον Βίλα για το κύπελλο, καθώς χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να περάσει (σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι). Ο Τόμας Τούχελ κατέβασε μια μεικτή ενδεκάδα με βασικούς και αναπληρωματικούς παίκτες.

Εκτίμηση: Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με δύο εκ των διεκδικητών του τίτλου να κοντράρονται. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι με αρκετή τακτική σε έναν αγώνα που μια πιθανή ισοπαλία δεν θα χαλούσε κανέναν. Επιλογή μας το Χ σε απόδοση 3.25.

Και στο βάθος… η Μίλαν

Το απόλυτο μηδέν για την Αλαβές, η οποία σε πέντε αγώνες που έχει δώσει έχει ισάριθμες ήττες με πιο πρόσφατη αυτή στην Βαρκελώνη κόντρα στην Εσπανιόλ με 1-0. Αντίθετα, η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από δυο ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες κόντρα σε μια από τις.. αγαπημένες της αντιπάλους, τη Χετάφε, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ με γκολ στο 78’ και στο 90’. Για τους «Ροχιμπλάνκος» ακολουθεί ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι για το Champions League στην έδρα της Μίλαν.

Εκτίμηση: Η Αλαβές δεν πατάει καλά, η Ατλέτικο μετά από δυο μη νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε στα τρίποντα, αναμένουμε ένα μικρό rotation από τον Σιμεόνε, ωστόσο δεν θεωρούμε ότι η Ατλέτικο θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.55.

Μπενζεμά λαμπρός την οδηγεί

Ένας Μπενζεμα να τον πιεις στο ποτήρι. Ο Γάλλος Σούπερ σταρ έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο για ακόμα μια αγωνιστική (ακόμα και κοντρόλ με την πλάτη πραγματοποίησε) και οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας δυο ασίστ, στη πέμπτη φετινή της νίκη για το πρωτάθλημα κόντρα στην Μαγιόρκα. Στα πολύ θετικά για τους Μαδριλένους μπαίνει το γεγονός ότι επιστρέφουν πλέον στο προσκήνιο παίκτες οι οποίοι είχαν χαθεί για διάφορους λόγους, όπως οι Ίσκο και Ασένσιο (έκανε χατ-τρικ κόντρα στην Μαγιορκα).

Επιτέλους νίκη για την Βιγιαρεάλ. Η αρμάδα του Ουνάι Έμερι μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες φιλοδώρησε την Έλτσε με τέσσερα τέρματα παίρνοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Ακολουθούν παιχνίδια για το Champions League και για τους δυο αντιπάλους με την Ρεάλ να υποδέχεται την Σέριφ Τίρασπολ, ενώ την Βιγιαρεάλ να φιλοξενείται στο Μάντσεστερ από την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Εκτίμηση: Η Ρεάλ με τον Αντσελότι δείχνει να πατάει πολύ καλά στο γήπεδο, ωστόσο δεν λείπουν τα αμυντικά κενά, καθώς σε επτά παιχνίδια που έδωσε συνολικά έχει καταφέρει να κρατήσει μόνο σε δυο εξ αυτών ανέπαφη την εστία. Η Βιγιαρεάλ πέτυχε επιτέλους νίκη, πήρε ψυχολογία, ενώ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τα κενά που παρουσιάζει η άμυνα των Μαδριλένων για να πάρει κάτι από το ματς. Εμείς από αυτό το παιχνίδι κρατάμε το goal/goal που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.68 ολοκληρώνοντας τις επιλογές μας από το κουπόνι Σαββάτου.

Μονό
14:30
Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
Χ
3.25
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.60
15:00
Αλαβές - Ατλέτικο Μαδρίτης
2
1.55
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ
Goal/goal
1.68
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις