Της… Ισπανίας το κάγκελο

Μεσημέρι με Βάσκους και combo

Πάλι ταμείο χθες για όσους μας ακολούθησαν. Όπως το πάμε όλοι στο koubanezos, προβλέπω να αλλάζει όνομα το σάιτ και να μετατρέπεται σε κάτι σχετικό με τα ταμεία. Όλοι σας πληρώνουμε αφού. Πάμε Πέμπτη σήμερα, δύο ισπανικές επιλογές.

Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό της Εΐμπαρ με την Λεγανές. Ομάδες με κίνητρο την αποφυγή του υποβιβασμού. Μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχει η Λεγανέςαυτή τη στιγμή και σίγουρα είναι αυτή που θέλει -λίγο- παραπάνω το παιχνίδι. Μένει να το δείξει και στο γήπεδο. Στα δικά μου μάτια είναι και πιο σφιχτή και θα μπορέσει να πάρει τουλάχιστον βαθμό, βασιζόμενη στην άμυνα της. Επιλογή το Χ2 σε απόδοση 1.53.

Δεύτερη επιλογή είναι από το παιχνίδι στη χώρα των Βάσκων, όπου η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη Σεβίλλη. Ομάδες που σκοράρουν και οι δύο, αλλά μπορούν να κρατήσουν και το 0 στα μετόπισθεν. Κλειστό παιχνίδι θα γίνει, με προοπτική να ανοίξει στο δεύτερο μέρος. Δύο επιλογές θα πάρουμε από εδώ. Αρχικά, το over 1,5 αγώνα στο 1.50 και κατά δεύτερον, επιλέγω στο δεύτερο ημίχρονο να σημειωθούν περισσότερα γκολ σε απόδοση 2.10.

Μονό

23:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο (2.10)

Δυάδα (απόδοσης 2.29)

20:30 Εΐμπαρ – Λεγανές: Χ2 (1.53)

23:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη: Over 1,5 (1.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις