Με την φόρα του Ρούνε!

Με την φόρα του Ρούνε!

Καλημέρα σε όλους και όλες.

Η Μαρία Σάκκαρη χθες κέρδισε τον 1ο της αγώνα στο τουρνουά της Οστράβα και έκανε ένα πρώτο βήμα για να επιβεβαιώσει τα μακροχρόνια στοιχήματα που έχουμε δώσει για αυτό το τουρνουά και ευελπιστούμε να πληρώσουν την Κυριακή!

Στα προγνωστικά τένις λοιπόν αυτής της εβδομάδας έχουμε και επιλογές από άλλα τουρνουά που γίνονται ανά τον κόσμο.

Ένα από αυτά είναι το ATP 250 σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας που γίνεται στο Μετς της Γαλλίας. Εκεί στις επτά το απόγευμα παίζει ο ανερχόμενος Δανός Χόλγκερ Ρούνε, νο. 133 στον κόσμο εναντίον του Ισπανού Πάμπλο Καρένο – Μπούστα που βρίσκεται στο νο. 16. Ο 18χρονος Δανός έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο του τένις με την ραγδαία εξέλιξη του τους τελευταίους μήνες μιας και έχει 22-3 στην σκληρή επιφάνεια ενώ έφτασε να πάρει και σετ από τον Τζόκοβιτς στο US OPEN! Από την άλλη ο Καρένο Μπούστα είναι σαφώς πιο έμπειρος τενίστας με παραστάσεις από αυτό το επίπεδο έχοντας ως highlight της χρονιάς το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς όμως έχει πέσει και θύμα εκπλήξεων από θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους όπως ο Αμερικάνος Κρεσσί που τον κέρδισε στο US OPEN αλλά και ο Ίλια Ιβάσκα που τον απέκλεισε στο τουρνουά του Ουίνστον Σάλεμ.

Επιλέγουμε, λοιπόν, την φόρμα και την φόρα με την οποία έρχεται στον αγώνα αυτό ο ταλαντούχος Ρούνε και θα τον στηρίξουμε σε τιμές διπλασιασμού έχοντας και την κάλυψη των 2,5 games υπέρ του.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Μονό
19:00
Ρούνε - Καρένο Μπούστα
Χάντικαπ Games Αγώνα: Ρούνε +2,5
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις