Παρασκευή με ευκαιρίες στο 3.07

Προγνωστικά

Προγνωστικά Παρασκευής

Χαιρετώ όλη την παρέα. Μετά το τετραήμερο ρεπό, επιστροφή στην δράση σήμερα με προγνωστικά από το λειψό πρόγραμμα της Παρασκευής. Θα αναλύσουμε δύο παιχνίδια, ταξιδεύοντας σε Ιρλανδία και Γερμανία και θα τα συγχωνεύσουμε σε μια δυάδα που πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Γκρόιτερ Φιρτ – Μπάγερν Μονάχου

Θα ξεκινήσουμε από την Γερμανία και την Bundesliga για το εκτός έδρας παιχνίδι της «υπερηχητικής» Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ. Οι Βαυαροί «σκόρπισαν» την Μπόχουμ με 7-0 και βρίσκονται στην 1η θέση μαζί με την Βόλφσμπουργκ. Η Γκρόιτερ Φιρτ έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα την σεζόν και μετά από 5 αγωνιστικές έχει την χειρότερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα.

Δεν μπορώ να φανταστώ πως το «τριφύλλι» θα βάλει δύσκολα στην Μπάγερν με το μυαλό στα επόμενα παιχνiδία στα οποία πρέπει να κατακτήσει βαθμούς αν θέλει να έχει ελπίδες σωτηρίας. Η ομάδα του Νάγκελσμαν έβαλε εφτά σε μια ομάδα παρόμοιας δυναμικής της Φιρτ. Δεν ξέρω αν θα φτάσει τόσο ψηλά το σκορ πάλι, αλλά η Μπάγερν θα συνεχίσει να φορτσάρει από την στιγμή που δεν είναι μόνη στην κορυφή. Η επιλογή που μου αρέσει και θα επιλέξω, είναι να κερδίσει η Μπάγερν και στα δύο ημίχρονα.

Σεντ Πάτρικς – Σάμροκ Ρόβερς

Στο «Ρίτσμοντ Παρκ» του Δουβλίνου θα μεταφερθούμε για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Ιρλανδικού πρωταθλήματος, την Σεντ Πάτρικς και τους Σάμροκ Ρόβερς. Και οι δύο ομάδες τα πάνε εξαιρετικά στην σεζόν με τη  Σεντ Πάτρικς να έχει υπερβεί τις προσδοκίες. Η παράδοση είναι μοιρασμένη με τα λίγα γκολ να κυριαρχούν στις συναντήσεις τον ομάδων. Οι «Άγιοι» δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον βασικό τους στόπερ, ο οποίος αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Η Σεντ Πάτρικς έχει 8 σερί νίκες μες την έδρα της ένα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό ρεκόρ.

Το φαβορί του αγώνα είναι η Σάμροκ αλλά με τους αντιπάλους τους να έχουν μόνο δύο ήττες εντός έδρας, μπορούμε να τους κοντράρουμε στα προγνωστικά, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψιν και την χαμηλή παραγωγικότητα που διέπει κατά μέσο όρο τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Δυάδα απόδοσης 3.07
21:30
Γκρόιτερ Φιρτ - Μπάγερν Μονάχου
Μπάγερν να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα
1.78
21:45
Σεντ Πάτρικς - Σάμροκ Ρόβερς
1Χ & under 3,5
1.83
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις