ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μέχρι 2.62 στο Μπρόμιτς, με υπομονή στη Σεβάστεια...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μέχρι 2.62 στο Μπρόμιτς, με υπομονή στη Σεβάστεια...

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μέχρι 2.62 στο Μπρόμιτς, με υπομονή στη Σεβάστεια…

Μέχρι 2.62 στο Μπρόμιτς, με υπομονή στη Σεβάστεια...

Καλημέρα σε όλους! Σήμερα θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά τη στήλη, κάνοντας έναν πρόλογο για αυτόν τον έναν μήνα που φιλοξενούμαι σε αυτή τη γωνιά του site. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συντελεστές και δημιουργούς του koubanezos.gr, καθώς με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να κάνω κάτι που αγαπώ και ήθελα πολύ από τότε που ήμουν πιτσιρικάς. Να γράφω για στοίχημα και να μοιράζομαι μαζί με όλους εσάς τις δικές μου σκέψεις και εμπειρίες σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι.  

Χθες είχαμε άλλη μια θετική ημέρα, καθώς για ακόμη μία φορά πετύχαμε το απόλυτο στις προβλέψεις, με τους Άγγλους να είναι ως είθισται… ακριβείς στο ραντεβού τους, έστω κι αν πρόκειται για το δικό μας ταμείο! Πάμε γρήγορα να δούμε τις σημερινές επιλογές, ευελπιστώντας να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. 

Με στόχο την άνοδο… 

Με το βλέμμα στην… Premier League διεξάγεται η αναμέτρηση απόψε στο Mπρόμιτς, όπου η δεύτερη στη βαθμολογία Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Ντέρμπι, η οποία παλεύει να μπει στην πρώτη εξάδα του πίνακα. 

Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη τους με 4-2 επί της Χαλ την Κυριακή, θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών που θα τους δώσει το πλασάρισμα στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και οι οποίες οδηγούν απ’ ευθείας στα σαλόνια της Premier League. Η Μπρομ χρειάζεται τη νίκη ώστε να απομακρυνθεί εκ νέου από την τρίτη Μπρέντφορντ που την καταδιώκει. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και σκοράρει αφειδώς στα εντός έδρας παιχνίδια (2 γκολ κατά μέσο όρο). Ο Περέιρα δημιουργεί, ο Όστιν εκτελεί και συνεπικουρούμενοι από τον Γκροσίτσκι, οι γηπεδούχοι έχουν δημιουργήσει μια σούπερ επιθετική γραμμή. Η άμυνα, βέβαια, έχει τα θεματάκια της. Θα λείψει και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Χεγκάζι που αποβλήθηκε με τη Χαλ. 

Όσον αφορά την Ντέρμπι, κυνηγά την Κάρντιφ που στραβοπάτησε χθες βράδυ, ώστε να της κλέψει την έκτη θέση που οδηγεί στα play offs για την άνοδο. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά τη διακοπή, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν “πάσχουν” πολύ όταν αγωνίζονται εκτός έδρας και αυτό τους έχει στοιχίσει πολλούς βαθμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ειδική βαθμολογία των εκτός έδρας αναμετρήσεων βρίσκονται στην 19η θέση (!) μετρώντας 10 ήττες σε 20 ματς. Η άμυνά της μοιάζει με ελβετικό τυρί, καθώς δέχεται σχεδόν δύο τέρματα ανά αγώνα. Στηρίζεται πολύ στην εμπειρία και αγωνιστική ποιότητα του Ρούνεϊ. Έχει πάντως πολύ δύσκολη αποστολή απόψε απέναντι στην πεινασμένη και αγριεμένη Γουέστ Μπρομ. 

Θα γίνει μεγάλο ματς, ξεκάθαρο φαβορί για μένα οι γηπεδούχοι. Θα ποντάρω σε δύο σημεία. Αρχικά στο over 2,5 γκολ και κατά δεύτερον θα επιλέξω με ρίσκο την Μπρομ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα. 

Μπέρμιγχαμ για παραμονή, Σουόνσι για εξάδα

Αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να γίνει στο Μπέρμιγχαμ, όπου η ομώνυμη ομάδα θέλει να “κλειδώσει” την παραμονή, φιλοξενώντας τη Σουόνσι που με δικιά της νίκη “βλέπει” εξάδα.  

Οι γηπεδούχοι απέχουν πέντε βαθμούς από τη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν να τελειώνουν μια ώρα αρχίτερα την υπόθεση παραμονή. Με δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους μετά το lock down λόγω της πανδημίας, ψάχνουν να βρουν ρυθμό, ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες. Η Μπέρμιγχαμ αποτελεί τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας εντός έδρας, έχοντας 6 νίκες και 6 ισοπαλίες σε 20 αγώνες. Παρόλα αυτά βρίσκει συχνά το δρόμο προς τα δίχτυα έχοντας αιχμή του δόρατος τον Άγγλο επιθετικό Γιούτκεβιτς ο οποίος έχει πετύχει 13 τέρματα. Ταυτόχρονα διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες, καθώς δέχεται περίπου 2 γκολ ανά αγώνα. Συνήθως οι αγώνες στην έδρα της συνοδεύονται από αρκετά τέρματα.  

Από την άλλη μεριά, η Σουόνσι κυνηγά με αξιώσεις την εξάδα, θέλει τη νίκη ώστε να πλησιάσει στον πόντο την Κάρντιφ και να προσπεράσει την Ντέρμπι που, όπως είδαμε παραπάνω, έχει δύσκολη έξοδο. Αποτελεί δυσκατάβλητη ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια της και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ηττηθεί μόνο σε 4 από τα 21 παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την Ουαλία. Έχει σαν βασικό πυλώνα της ενδεκάδας τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Αντρέ Αγιού, ο οποίος σκοράρει (14 γκολ) και πασάρει (6 ασίστ). 

Δύσκολος αγώνας για πρόβλεψη σημείου. Η Σουόνσι θέλει οπωσδήποτε νίκη για να πλησιάσει την εξάδα, αλλά η Μπέρμιγχαμ ίσως βολευτεί με την ισοπαλία παίζοντας κλειστά ώστε να κρύψει τα αμυντικά της προβλήματα και να τσιμπήσει το βαθμό. Θεωρώ όμως ότι είναι δύσκολο να μη δεχθεί γκολ. Ποντάρω στο αμφίτερμα, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν τον τρόπο να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. 

Βίοι αντίθετοι για Σίβασπορ και Μαλάτιασπορ 

Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν για την ολοκλήρωση του Τούρκικου πρωταθλήματος και η Σίβασπορ που θέλει να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League της ερχόμενης περιόδου, υποδέχεται την Μαλάτιασπορ η οποία παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή. 

Η γηπεδούχος ομάδα δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει πετάξει πολλούς βαθμούς, με αποτέλεσμα Μπεσίκτας, Γαλατά και Φενέρ να έχουν πλησιάσει επικίνδυνα. Πλέον ψάχνει βαθμούς για να σιγουρέψει την τετράδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Πολύ δυνατή εντός, έχει μόλις μία ήττα σε 15 αγώνες και ταυτόχρονα την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. 

Η Μαλάτιασπορ η οποία βρίσκεται έναν πόντο κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, θέλει βαθμό ή βαθμούς ώστε να ξεπεράσει Κόνιασπορ και Καϊσέρισπορ που προπορεύονται, ενώ ταυτόχρονα είναι ισόβαθμη με τη Ρίζεσπορ. Χαμός στην ουρά! Παλεύει στα εκτός έδρας παιχνίδια της, σκοράρει αρκετά, αλλά της στοιχίζει η αμυντική της αφέλεια. Είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί και να διεκδικήσει ότι μπορεί από το ματς. 

Φαβορί για τη νίκη η Σίβασπορ, όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία. Ύπουλο ματς, θα επιλέξω την επίτευξη γκολ στα τελευταία του λεπτά, μιας και ο αγώνας θα είναι ανοιχτός μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 

Μονό 

19:00 Γουέστ Μπρομ – Ντέρμπι: Over 2,5 (1.80) 

Moνό 

19:00 Γουέστ Μπρομ – Ντέρμπι: Γκολ Γουέστ Μπρομ και στα δύο ημίχ. (2.62) 

Μονό 

20:00 ΜπέρμιγχαμΣουόνσι: Goal/goal (1.72) 

Μονό 

18:30 ΣίβασπορΜαλάτιασπορ: Γκολ μετά το 74:59 (1.83)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις