ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Το clasico της Ταμαγκάουα βγάζει… 2.70

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Το clasico της Ταμαγκάουα βγάζει… 2.70

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Το clasico της Ταμαγκάουα βγάζει… 2.70

Το clasico της Ταμαγκάουα βγάζει… 2.70

Καλημέρες αγαπημένοι μου κουβανέζοι. Η αλήθεια είναι, ότι δεν είχα σκοπό να γράψω σήμερα, αλλά λίγο η αναγκαστική αποχή τη προηγούμενη εβδομάδα, αλλά κυρίως η εμβόλιμη αγωνιστική ημέρα σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο θα απασχολεί συχνά πυκνά τη στήλη, με έκανε, να αναθεωρήσω.

Μάλιστα λίγο πριν την επανέναρξη του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχα ετοιμάσει και ένα μικρό αφιέρωμα με μια σύντομη παρουσίαση των ομάδων, μαζί με κάποια ειδικά μακροχρόνια στοιχήματα, αλλά δυστυχώς με πρόλαβε η περιπέτεια μου και το αφιέρωμα έμεινε μόνο στις σημειώσεις μου.

Πρεμιέρα λοιπόν σήμερα στη στήλη για τη κορυφαία κατηγορία J1 της Ιαπωνίας με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής… Τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια και απεριόριστο σεβασμό στην ιαπωνική κουλτούρα, την οποία γνώρισα από πρώτο χέρι, από τη πρώτη στιγμή, που έφυγα από την Ελλάδα. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να έχω για πάνω από ένα χρόνο Ιάπωνα συγκάτοικο, ο οποίος με τη σειρά του με έφερε κοντά στη χώρα με τις καθημερινές του συνήθειες αλλά και τις ατέλειωτες διηγήσεις του. Το ποδόσφαιρο ήταν κοινό μας πάθος και οι όποιες δυσκολίες στην επικοινωνία μας πάντα εξαφανίζονταν, όταν παρακολουθούσαμε παρέα κάποιο παιχνίδι. Μάλιστα ο Kan , φρόντισε να μου συστήσει και όλη την ιαπωνική παροικία και έτσι παρά πολλές φορές το σπίτι μας γέμιζε με Ιάπωνες, οι οποίοι θεωρώντας υποχρέωση τους, να ανταποδώσουν τη φιλοξενία μου, μαγείρευαν απίστευτες τοπικές συνταγές, ενώ κατά τη διάρκεια του ματς οι αντιδράσεις και η αγωνία τους ήταν πάντα βγαλμένες από σειρές manga. Έτσι λοιπόν το μικρόβιο του ιαπωνικού ποδοσφαίρου με ακολουθεί μέχρι σήμερα, ενώ το σπίτι έχει διάφορα ιαπωνικά ποδοσφαιρικά ενθύμια με κυριότερο το εισιτήριο του αγώνα της Εθνικής μας εναντίον της Ιαπωνίας στο Confederation’s Cup το 2005.

Φυσικά, πριν περάσω στα σημερινά ματς, να μην ξεχάσω, να αναφέρω και το ωραιότατο ταμείο της χθεσινής πρότασης με το ακόμα πιο ωραίο 2-0 της Μπασακσεχίρ, η οποία μας πλήρωσε και το 2.60 της βασικής πρότασης αλλά και το 7.00 με το 2-0 ως ακριβές σκορ, το οποίο προτάθηκε από τη στήλη.

Νωθρό ξεκίνημα για τους πρωταθλητές

Η ομάδα των Μαρίνος με τον ομογενή Άγγελο Ποστέκογλου στο τιμόνι της κατάφερε πέρσι να πανηγυρίσει τη κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, καθιστώντας την ως μια από τις πλέον παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας. Η ομάδα της Nissan στηρίζεται σε ντόπιους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, έχοντας όμως και τη βοήθεια έμπειρων Βραζιλιάνων παικτών κυρίως στην επιθετική της γραμμή. Το ξεκίνημα δεν είναι και το ιδανικό φέτος, αφού μετά την ήττα σοκ στη πρεμιέρα του φετινού μαραθωνίου, πριν τρεις και πλέον μήνες, με 1-2 μέσα στην έδρα της από την Οσάκα, ήρθε και η λευκή ισοπαλία στην έδρα της Ουράβα στην επανέναρξη πριν λίγες ημέρες.

Σήμερα υποδέχεται τη Σονάν Μπελλμάρε, η οποία πέρσι κατάφερε οριακά να σώσει τη κατηγορία τερματίζοντας στη 16η θέση, ενώ και φέτος μάλλον τυχερή πρέπει να θεωρείται, αφού δεν υπάρχει υποβιβασμός, οπότε ζητούμενο είναι μια αξιοπρεπής πορεία και σίγουρα η αποφυγή για ψυχολογικούς λόγους της τελευταίας θέσης. Στο ρόστερ των φιλοξενούμενων δεσπόζει το όνομα του Ταρίκ Ελιουνούσι, γνωστού μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Μεγάλη ευκαιρία λοιπόν για τους γηπεδούχους, να αρχίσουν τη πορεία τους προς τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας με νίκη απέναντι στους αδύναμους αντιπάλους τους. Θεωρώ λοιπόν, ότι έχουν και τη ποιότητα αλλά και το κίνητρο για να πάρουν το πρώτο τρίποντο αλλά δεν βλέπω να ανοίγει πολύ το ματς, οπότε θα ποντάρω στη νίκη των Μαρίνος με λίγα γκολ. 

Ντέρμπι στο Τόκυο

Αφήνω τη Γιοκοχάμα και ανηφορίζω στη πρωτεύουσα, όπου την ίδια ώρα έχουμε ντέρμπι ανάμεσα σε άλλους δύο διεκδικητές του φετινού τίτλου. Η Τόκυο έχει ξεκινήσει με το απόλυτο 2/2 και φέτος θέλει από νωρίς να βάλεις πλώρη προς το δεύτερο της πρωτάθλημα στη J1 μετά τη χρονιά 2010/11. Πέρσι δεν τα κατάφερε μένοντας στη δεύτερη θέση, αλλά φέτος τη θεωρώ, εάν και είναι πολύ νωρίς, για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, ικανή να τα καταφέρει. Κινήθηκε πολύ ζωηρά στη μεταγραφική περίοδο και ενίσχυσε την μεσοεπιθετική της γραμμή με παίκτες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και έτσι ως παρτενέρ στην επίθεση του Ολιβέιρα αποκτήθηκε ο επίσης Βραζιλιάνος Ανταΐλτον, ενώ στο κέντρο ο αρχηγός της ομάδας Χιγκάσι βρήκε άξιο στήριγμα με τον ερχομό του Λεάντρο.

Η φιλοξενούμενη Καβασάκι πέρσι κατετάγη 4η και φέτος θα προσπαθήσει σίγουρα για κάτι περισσότερο. Η ομάδα, που φορά τα χρώματα της Γκρέμιο, αφού υπάρχει αδελφοποίηση και συνεργασία με ανταλλαγή παικτών εδώ και χρόνια, ξεκίνησε αρκετά καλά τη χρονιά και σήμερα στο clasico της Ταμαγκάουα, όπως ονομάζουν οι Ιάπωνες το συγκεκριμένο ματς, θέλει να διατηρήσει την επαφή με τη κορυφή, συνεχίζοντας παράλληλα και τη παράδοση, που την θέλει, να έχει το πάνω χέρι στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ τους, με τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μία ήττα.

Το ματς είναι πολύ δύσκολο σε προβλέψεις αλλά θεωρώ, ότι με το τρόπο που αμύνεται η Τόκυο όσο και καλή, να είναι επιθετικά η Καβασάκι, γκολ και θέαμα δεν πρόκειται, να δούμε. Έτσι θα ποντάρω στη διπλή ευκαιρία της νίκης ενός εκ των δύο αντιπάλων, συνδυάζοντας τη με λίγα γκολ. 

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος

Συνεχίζω τη περιήγηση στην Ιαπωνία με τη μέχρι στιγμής επίσης πρωτοπόρο, με το απόλυτο 2/2, Χιροσίμα, η οποία υποδέχεται την ομάδα της Οίτα. Ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής από τους γηπεδούχους με δύο συνεχόμενες τριάρες, αρχικά εναντίον της Κασίμα εντός και της Κόμπε εκτός το προηγούμενο Σάββατο, έχοντας μάλιστα κρατήσει και την εστία της απαραβίαστη και στα δύο ματς. Η ομάδα της Χιροσίμα αποτελεί ένα από τα πιο βαριά ονόματα του ιαπωνικού ποδοσφαίρου αλλά τα τελευταία χρόνια και μετά τη χρυσή 4ετία από το 2011 ως το 2015,όπου και κατέκτησε 3 πρωταθλήματα, έκτοτε ακολουθεί πτωτική πορεία με πλασαρίσματα εντός 6αδας. Φέτος τα πράγματα φαίνονται καλύτερα και οι πειστικές εμφανίσεις της μέχρι στιγμής, ανοίγουν την όρεξη των γηπεδούχων, για μια θέση στη κορυφή.

Απέναντι της η Οΐτα, η οποία επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια της J1 πέρσι, έσωσε γρήγορα τη χρονιά και τελικά κατετάγη 9η, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα και φέτος θα στηριχθεί αποκλειστικά σε Ιάπωνες παίκτες και αναζητεί ανάλογη ίσως και καλύτερη πορεία. Ομάδα κυρίως έδρας με την ίδια, να αποδυναμώνεται αισθητά κάθε φορά, που αγωνίζεται εκτός.

Εδώ περιμένω μια καθαρή νίκη των γηπεδούχων που θέλουν σίγουρα, να κάνουν το 3/3 παραμένοντας στη κορυφή. Δεν μπορώ να βρω κάποιο σοβαρό λόγο για να μην τους στηρίξω σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς. Νίκη λοιπόν για τη Χιροσίμα με τουλάχιστον 2 γκολ να σημειώνονται στο παιχνίδι. 

Στην αναζήτηση της χαμένης αίγλης

Θα κλείσω σήμερα τη στήλη με το ματς, το οποίο ανοίγει χρονικά πρώτο την 3η αγωνιστική ημέρα στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα θα μεταφερθώ στη Μιγιάγκι, εκεί που η τοπική Σεντάι υποδέχεται τη Ουράβα. Οι γηπεδούχοι σε 32 χρόνια παρουσίας τους στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ιαπωνίας βρίσκονται μεταξύ των δύο κατηγοριών και δεν έχουν κατακτήσει κάποιο τίτλο. Φέτος ξεκίνησαν αρκετά ελπιδοφόρα και μάζεψαν ήδη 4 βαθμούς. Στο ρόστερ της ομάδας βρίσκεται άλλος ένας γνωστός μας από το πέρασμα του από τα ελληνικά γήπεδα και συγκεκριμένα από το Παναθηναϊκό. Αναφέρομαι φυσικά στον συμπαθέστατο μεν, αλλά άτεχνο δε, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Οι φιλοξενούμενοι της Ουράβα διαθέτουν σίγουρα ένα βαρύτερο όνομα, συνοδευόμενο με πολλές συλλογικές επιτυχίες στο παρελθόν με αποκορύφωμα τη κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2006 αλλά και τη κατάκτηση του ασιατικού Champions League το 2007 και το 2017. Πέρσι η χρονιά ήταν καταστροφική βρίσκοντας την ομάδα στη 14η θέση, ενώ φέτος ξεκάθαρα υπάρχει η βούληση για μια καλύτερη πορεία. Το υλικό που διαθέτει είναι αξιοπρεπέστατο, μένει μόνο να το αποδείξει και εντός γηπέδου. Την αναφέρω απλά ως ένα από τα αουτσάιντερ που μπορούν φέτος να φτάσουν ψηλά στη βαθμολογία.

Στο σημερινό παιχνίδι αναμένω αμυντική προσέγγιση από τη πλευρά των γηπεδούχων αλλά και παιχνίδι υπομονής από τους φιλοξενούμενους. Βέβαια το προβάδισμα νίκης είναι προς τα δεξιά και θα το στηρίξω συνδυάζοντας το με λίγα τέρματα. Οριακή νίκη βλέπω για τη Ουράβα, η οποία έχει και τη παράδοση με το μέρος της φεύγοντας αήττητη από αυτή την έδρα στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Μονό

12:00 Βεγκάλτα Σεντάι – Ουράβα Ρεντ Ντάιμοντς: 2 & under 3,5 (3.10)

Μονό

13:00 Γιοκοχάμα Μαρίνος – Σονάν 1 & under 3,5 (2.40)

Μονό

13:30 Τόκυο – Καβασάκι Φροντάλε: 12 & under 2,5 (2.70)

Μονό

13:00 Σάνφρες Χιροσίμα – Οΐτα: 1 & over 1,5 (2.37)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις