ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Μονόλογος Χιμπέρνιαν στο League Cup Σκωτίας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Μονόλογος Χιμπέρνιαν στο League Cup Σκωτίας

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Μονόλογος Χιμπέρνιαν στο League Cup Σκωτίας

Μονόλογος Χιμπέρνιαν στο League Cup Σκωτίας

Για την πρόκριση η Χιμπέρνιαν

Καλημέρα σε όλους του φίλους της σελίδας μας! Σήμερα θα πάμε στην Σκωτία και συγκεκριμένα στο Νταντί, για την αναμέτρηση του League Cup Σκωτίας. Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Νταντί Γιουνάιτεντ – Χιμπέρνιαν για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Παρά το σετ αποδόσεων, θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο και η υπόθεση πρόκριση είναι στα χέρια τους.

Η Χιμπέρνιαν έχει μπει αρκετά δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα και στέκεται πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι είχε ένα αρκετά βεβαρυμμένο πρόγραμμα με ευρωπαϊκή παρουσία. Ως γνωστόν, οι στόχοι της ομάδας από τις πρώιμες εποχές των ευρωπαϊκών διασυλλογικών οργανώσεων ήταν η συμμετοχή σε αυτές. Παρά ταύτα, ενώ για την περυσινή αγωνιστική σεζόν έλαβε το σχετικό εισιτήριο, αποκλείστηκε από την Ριέκα για την πρόκριση στη νέα διοργάνωση της UEFA, το Conference League. Αν κάποιος εξαιρέσει την ήττα αυτή, στις εγχώριες διοργανώσεις η Χιμπέρνιαν έχει να χάσει παιχνίδι από τον περυσινό τελικό κυπέλλου και την ήττα από τον κακό της δαίμονα πια, Σεντ Τζόνσον.

Την χαρακτηρίζω κακό δαίμονα την συγκεκριμένη ομάδα διότι κέρδισε την περσινή σεζόν τη Χιμπέρνιαν σε διάστημα τεσσάρων μηνών, τέσσερεις φορές σε ισάριθμα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας. Ίσως και να είναι ένας από τους λόγους για το προσφερόμενο σετ αποδόσεων της σημερινής αναμέτρησης, μιας και την Κυριακή η Χιμπέρνιαν υποδέχεται την Σεντ Τζόνσον και ενδεχομένως το βάρος να είναι στραμμένο στη “ρεβανς”. Παρά το γεγονός αυτό, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες για τους οποίους είναι τόσο υψηλά κοστολογημένη η νίκη των φιλοξενούμενων σήμερα.

Το αντίβαρο της Χαρτς

Στο σερί λοιπόν των αήττητων παιχνιδιών, η Χιμπέρνιαν έχει να ηττηθεί σε εκτός έδρας παιχνίδι από την 11η Απριλίου και την αντίστοιχη ήττα από την Ρέιντζερς. Στην φετινή διοργάνωση, σε έξι παιχνίδια μετρά τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Mάλιστα η τελευταία ισοπαλία στο παιχνίδι του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Η Σεντ Μίρεν προηγήθηκε, η Χιμπέρνιαν, ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και ισοφαρίστηκε στο τέλος του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μας λέει πολλά, και κυρίως δείχνει την κλάση και την διαφορά ποιότητας που διαθέτουν οι «Χιμπς» από τις μικρομεσαίες ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Μια ακόμη πληροφορία που λαμβάνουμε είναι η εξαιρετική φόρμα και το impact του Σκοτ Άλλαν με την είσοδό του στο παιχνίδι. Φήμες λένε ότι κυνηγάει θέση στην βασική ενδεκάδα και σήμερα έχει κίνητρο να αποδείξει ότι αξίζει να μείνει στην ομάδα και να λογίζεται ως βασικός.

Μικρομεσαία είναι και η Νταντί που καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα, μιας και παρά την διαφορά στο μπάτζετ, υπάρχει και μεγάλη διαφορά στην αποτύπωση στον αγωνιστικό χώρο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν αντιμετωπίσει την Χαρτς, ομάδα που τα τελευταία δυο χρόνια πρωταγωνιστεί και φιγουράρει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Από την μια πλευρά η Χιμπέρνιαν απέσπασε την λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι του Εδιμβούργου. Από την άλλη μια αγωνιστική πίσω, η Νταντί έχασε 0-2 στο Εδιμβούργο από τις «Καρδιές». Συνεπώς, σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με την Χαρτς, οι σημερινές αγωνιζόμενες εισέπραξαν δυο τελείως διαφορετικά αποτελέσματα. Αυτό προσωπικά με οδηγεί στο γεγονός ότι το σημερινό παιχνίδι θα γείρει προς την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Η μέτρια φόρμα της Νταντί, η μεταξύ τους παράδοση και ο «δαίμονας» Μπόιλ

Στα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής, θα πρέπει να προστεθούν και κάποια γεγονότα ακόμη, τα οποία καταδεικνύουν την ροπή μου προς το διπλό. Συνεχίζοντας την συζήτηση περί φόρμας, η Νταντί στις έξι πρώτες αγωνιστικές μετρά τρεις νίκες και δύο ήττες. Πέρα από την νίκη – έκπληξη επί της Ρέιντζερς, οι άλλες δυο νίκες έγιναν επί μικρομεσαίου βεληνεκούς ομάδων. Επίσης, στην προηγούμενη φάση του League Cup Σκωτίας δυσκολεύτηκε απέναντι στην Έιρ και χρειάστηκε να ξεκαθαρίσουν την πρόκριση στα πέναλτι. Η Έιρ αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία φέτος και προσωπικά δεν την θεωρώ φαβορί για άνοδο.

Οι Νταντί Γιουνάιτεντ και η Χιμπέρνιαν έχουν αναμετρηθεί ουκ ολίγες φορές και για τα τελευταία δέκα παιχνίδια έχουμε: έξι νίκες υπέρ της «Χιμπς», τρεις ισοπαλίες και μόνο μια νίκη της Νταντί. Το σκορ σε αυτές τις δέκα αναμετρήσεις κυμαίνεται κάτω από το όριο του over σε ποσοστό 70%. Επίσης, οι ίδιες ομάδες δεν σκοράρουν αρκετά, με 9/10 under της Νταντί και 6/10 της Χιμπέρνιαν στις εγχώριες διοργανώσεις. Αυτά μας προϊδεάζουν για μια “κλειστή” νίκη της Χιμπέρνιαν, τύπου 0-1. Τέλος θα πρέπει να επισημανθεί η δαιμονιώδης φόρμα του Μάρτιν Μπόιλ, ο οποίος σε έξι συμμετοχές έχει σημειώσει πέντε τέρματα. Η απόδοση για να σημειώσει τέρμα οποτεδήποτε είναι στο 3.10 και διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία. Αυτό δεν μου περνά απαρατήρητο και θα φτιάξω ένα combo bet για να το ποντάρω με λίγα.

Μονό
21:45
Νταντί Γιουνάιτεντ - Χιμπέρνιαν
Πρόκριση Χιμπέρνιαν
1.72
BET: 30 units
Combo bet
21:45
Νταντί Γιουνάιτεντ - Χιμπέρνιαν
2 & γκολ Μ. Μπόιλ
4.65
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις