Μένει να φανεί και στο τάραφλεξ …

Μένει να φανεί και στο τάραφλεξ …

Δέκα χρόνια ήταν πολλά, πάρα πολλά για να δούμε και πάλι έναν τελικό στο βόλεϊ Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακός και τον Παναθηναϊκό, τις δύο ομάδες με τους περισσότερους τίτλους στο άθλημα στην χώρα μας. Ένας τελικός που για να βγει έπρεπε αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Φοίνικα Σύρου και στην συνέχεια οι «πράσινοι» αυτό του ΠΑΟΚ. Του τρομερά μαχητικού ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» κατέβηκαν χωρίς τους τέσσερις ξένους, ενώ τραυματίστηκε και ο Σωτηρίου.

Αν κρίνουμε από όλη την χρονιά και πριν την διακοπή λόγω κορωνοϊού, το συγκεκριμένο ζευγάρι πήγε επάξια στον τελικό, καθώς όλη την χρονιά έπαιξε το καλύτερο βόλεϊ. Βρεθήκαν αντιμέτωποι και στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου μετά από δύο συναρπαστικά παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο.

Σημαντική η απουσία για Παναθηναϊκό

Από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ μέχρι και τώρα, εκτός της μεγάλης διακοπής που σίγουρα έκανε μεγάλο κακό στο ρυθμό των ομάδων, ο Παναθηναϊκός έχει μια ακόμα σημαντική απουσία. Ο λόγος για τον Σάσα Στάροβιτς. Ο Σέρβος διαγώνιος επειδή φοβήθηκε και την πανδημία, αλλά και τον πιθανό τραυματισμό από την πολύμηνη απραξία, αποφάσισε να μην έρθει από την Σερβία. Σημαντική η απώλεια γιατί έτσι ο Παναθηναϊκός χάνει τον βασικό του διαγώνιο, αλλά και ύψος στο μπλοκ.

Χωρίς κανένα πρόβλημα ο Ολυμπιακός

Από την άλλη ο Ολυμπιακός που θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας θα κατέβει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Οι Πειραιώτες έχουν όλους τους ξένους στην διάθεσή τους, έπαιξαν καλύτερο βόλεϊ στα ματς του ΟΑΚΑ από τον αντίπαλό τους και δείχνουν να είναι ένα βήμα πιο μπροστά στην μάχη για το πρωτάθλημα. Εννοείται πως σε τελικό ανάμεσα στις δύο συγκεκριμένες ομάδες είναι πάντα ντέρμπι, ωστόσο αυτή την στιγμή και με δεδομένο τα όσα είδαμε από τους «αιώνιους» στα ματς του ΟΑΚΑ, οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί.

Μένει να δούμε αν αυτό θα φανεί και στο τάραφλεξ…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις