Ποντάρισμα σε Γαλλία και Ισπανία

Ποντάρισμα σε Γαλλία και Ισπανία

Τετάρτη σήμερα και το μενού είναι γεμάτο. Σε φουλ δράση τα πρωταθλήματα σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, ενώ και στο αγγλικό League Cup υπάρχουν ματς. Μεγάλο ενδιαφέρον για τα προγνωστικά ποδοσφαίρου υπάρχει σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς το ξεκίνημα είναι εξαιρετικό και τα σκαμπανεβάσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Με τα μεγάλα πρωταθλήματα θα ασχοληθούμε και συγκεκριμένα με αναμετρήσεις σε Γαλλία και Ισπανία, όπου η μάχη στην κορυφή είναι έντονη, παρά το γεγονός πως και στις δύο χώρες υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Ανζέ – Μαρσέιγ

Το παιχνίδι αυτό βρίσκει τις δύο ομάδες στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Αμφότερες έχουν κάνει μεγάλα βήματα προόδου με την πάροδο του χρόνου και έχουν χτίσει δυνατά σύνολα. Από ήττα με 4-1 προέρχεται η Ανζέ, ενώ η Μαρσέιγ από νίκη με 2-0 κόντρα στην Ρεν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν επενδύσει αρκετά στην ομάδα τους και δεδομένης και της θέσης που κατέχουν μετά από 5 αγωνιστικές, θα πρέπει να θεωρούν την έξοδο στο Champions League ρεαλιστικό στόχο. Δημιουργούν αρκετά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, τόσο από τις πτέρυγες, όσο και από τον άξονα, αφού διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες που επιθετικά μπορούν να κάνουν ζημιά. Η Ανζέ, θα παραταχθεί στο αποψινό παιχνίδι πάνοπλη και έτοιμη για να πάρει το καλύτερο δυνατό από αυτή την αναμέτρηση. Είναι σίγουρο πως και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο για να συνεχίσουν να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα

Την εξαιρετική πορεία της θέλει να συνεχίσει η Ρεάλ Μαδρίτης, και κόντρα στη νεοφώτιστη Μαγιόρκα έχει την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό. Οι εμφανίσεις της «Βασίλισσας», ιδίως επιθετικά, είναι τρομακτικές, με τους Μπενζεμά και Βινίσιους Τζούνιορ να έχουν βρει τρομερή χημεία. Αρκετές απουσίες για τον Κάρλο Αντσελότι, με τους Μπέιλ, Μαρσέλο, Κρόος, Μεντί, Καρβαχάλ και Θεμπάγιος να μην είναι διαθέσιμοι για το αποψινό παιχνίδι. Παρά τις απώλειες αυτές, οι ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές έχουν αποδείξει πως μπορούν να επαναφέρουν τη Ρεάλ ξανά στην κορυφή. Η Μαγιόρκα έχει κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα και είναι επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο, καθώς δεν αφήνει στην τύχη του κανένα παιχνίδι. Η αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι παίρνουν στα σοβαρά κάθε αναμέτρηση. Η άμυνα της Μαγιόρκα είναι σφιχτή και απόψε δεν θα πάρει πολλά ρίσκα. Από την άλλη, η Ρεάλ θα προσπαθήσει όπως πάντα από νωρίς να βρει γκολ οπότε η αναμέτρηση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μονό
22:00
Ανζέ - Μαρσέιγ
Goal/Goal
1.80
BET: 10 units
Μονά
23:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μαγιόρκα
Ρεάλ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
1.87
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις