ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Στήριξη στα φαβορί

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στήριξη στα φαβορί

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Στήριξη στα φαβορί

Στήριξη στα φαβορί

Σαββατοκύριακο θυμίζει η έντονη ποδοσφαιρική δράση που υπάρχει ανά την Ευρώπη. Οι εμβόλιμοι αγώνες που επέλεξαν οι ομοσπονδίες για αυτήν την εβδομάδα, αφού δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, μας δίνουν επιλογές, στηρίζοντας τα φαινομενικά φαβορί, καθώς οι ομάδες που επέλεξα τη φετινή χρονιά δε διανύουν και τις καλύτερες μέρες τους.

Νίκη με καλή εμφάνιση

Την πρώτη της νίκη θα επιδιώξει η Γιουβέντους απέναντι στη Σπέτσια. Η «μεγάλη κυρία» έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σαιζόν, καθώς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στην 18η θέση (!). Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, πέραν της νίκης με 0-3 επί της Μάλμε για του ομίλους του Champions League, στη Serie A τα πηγαίνει κάκιστα με διαδοχικές άσχημες εμφανίσεις, ενώ στα δύο ντέρμπι που έχει δώσει με Νάπολι και Μίλαν, πήρε μόλις έναν βαθμό. Ο σημερινός αγώνας, αρχικά, είναι μία ευκαιρία να κερδίσει και να πάρει τους πρώτους της τρεις βαθμούς. Επιπλέον, το τρίποντο σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση, θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών, ενώ και η δικαιολογημένη γκρίνια από τους φιλάθλους θα καμφθεί . Παράλληλα, θα θεωρηθεί ένα νέο ξεκίνημα, ένα restart, όπου θα την βοηθήσει να συνεχίσει την υπερπροσπάθεια να φτάσει τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η Σπέτσια υποδέχεται τη Γιουβέντους ούσα πιο ψηλά και συγκεκριμένα στην 13η θέση με ένα σερί 1-1-2, με τους ποδοσφαιριστές του Τιάγκο Μόττα να κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να εκμεταλλευτούν το κακό μομέντουμ των αντιπάλων τους.

Εκτίμηση: Η Γιουβέντους πρέπει επιτέλους να κερδίσει για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω. Το σκέτο διπλό προσφέρεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ ο συνδυασμός με γκολ, ανεβάζει το κέρδος μας. Προσωπικά, θαρρώ πως η Γιουβέντους θα επικρατήσει με πολλή καλή εμφάνιση, οπότε 2 με συνδυασμό Over 2,5 σε απόδοση 1.89.

Αρκετά με τις ισοπαλίες

Τέσσερις ισοπαλίες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές μετράει η Βιγιαρεάλ από το ξεκίνημα της φετινής σαιζόν. Το «κίτρινο υποβρύχιο», δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης τόσο στη La Liga όσο και στο Champions League, ενώ παράλληλα δεν έχει ηττηθεί. Στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Έλτσε, θα επιδιώξει να αποσπάσει τους πρώτους της βαθμούς, όπου θα της δώσουν το boost, την ώθηση θα μπορούσαμε να πούμε ελληνιστί, για τη συνέχεια της σεζόν με στόχο την ανέλιξη στη βαθμολογία. Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι, και περσινοί κάτοχοι του Europa League, θέλουν να θυμηθούν τον παλιό καλό εαυτό τους και σε συνδυασμό με το εντός έδρας παιχνίδι να παρουσιαστούν αντάξιοι των προσδοκιών των φιλάθλων τους και να επικρατήσουν των αντιπάλων τους. Στον αντίποδα, η Ελτσε βρίσκεται στην 12η θέση, δύο θέσεις πιο πάνω από τους γηπεδούχους, έχοντας πετύχει μία νίκη απέναντι στη Χετάφε και με ένα σερί 1-3-1.

Εκτίμηση: Βλέποντας τη φόρμα των ομάδων και τη βαθμολογική τους θέση, θα σκεφτόταν κάποιος πως το ιδανικό σημείο είναι η ισοπαλία, ενώ και η δυναμικότητα των δύο ομάδων δε διαφέρει τόσο. Ωστόσο, η Βιγιαρεάλ πρέπει να κερδίσει κάποια στιγμή, καθώς χρειάζεται επειγόντως τους τρεις βαθμούς της νίκης, αν θέλει να ελπίζει σε ένα καλό βαθμολογικό πλασάρισμα. 1 και οver 1,5, σε απόδοση 1.90, διότι αν κερδίσει δε θα μείνει μόνο στο ένα γκολ.

Η νίκη της… Λιλ

Να δείξει ότι είναι η πρωταθλήτρια θα προσπαθήσει να ξαναθυμίσει στους οπαδούς της αλλά και στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό η Λιλ. Οι «λιλουά», μετά την ήττα από τη Λανς στο τοπικό ντέρμπι με 1-0 θέλουν να ξανακερδίσουν τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα αναζητούν τους τρόπους για να σκαρφαλώσουν στο βαθμολογικό πίνακα και να πλησιάσουν τις θέσεις που ήταν την περσινή χρόνια. Η ομάδα του Ζοσελίν Γκουρβενέκ, διανύει μία πολύ κακή περίοδο, με μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες, με τον ίδιο να φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, έχοντας τους πρωταθλητές στην 15η θέση. Το παιχνίδι με τη Ρεμς, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «αρχίσουν» τη σεζόν και να ανελιχθούν στην κατάταξη. Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς η ισοπαλία με τη Λοριάν (0-0) τους έφερε στην 11η θέση.

Εκτίμηση: Η Λιλ, ούσα πληγωμένη, τόσο με τις εμφάνισες από την αρχή της σεζόν, όσο και από την ήττα στο ντέρμπι με τη Λανς, θέλει μία νίκη ψυχολογίας, για να μπορέσει να συνεχίσει το δύσκολο έργο, της διατήρησης των σκήπτρων της. Άσσο λοιπόν σε απόδοση 1.75.

Δυάδα απόδοσης 3.59
19:30
Σπέτσια - Γιουβέντους
2 & over 2,5
1.89
23:00
Βιγιαρεάλ - Έλτσε
1 & over 1,5
1.90
BET: 20 units
Μονό
20:00
Λιλ - Ρεμς
1
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις