Να συνεχίσει το αήττητο η Μαρσέιγ

Να συνεχίσει το αήττητο η Μαρσέιγ

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες! Με ταμείο ξεκίνησε η εβδομάδα μας, έστω και αν αυτό έγινε με μισό μηδέν. Όπως τα έλεγα δηλαδή για την Φορταλέζα, μία ομάδα που έχει ταβάνι και σίγουρα το είχε ξεπεράσει, άρα αναμενόμενο σιγά σιγά να πέφτει στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη στο Βέλγιο, η Άντερλεχτ κατάφερε να νικήσει, ενώ η αντίπαλός της τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες! Στα σημερινά έχουμε προγνωστικά από Ιταλία και Γαλλία.

Προγνωστικά Ιταλίας: Σκέτη απογοήτευση

Η Σαλερνιτάνα έχασε και στον 4ο διαδοχικό αγώνα και έτσι έμεινε η μοναδική ομάδα στην Ιταλία με 0 βαθμούς και εννοείται ότι έχει το χειρότερο ενεργητικό και παθητικό (2/12). Μπορεί σε σχέση με τα άλλα ματς αυτό με την Αταλάντα να ήταν και το καλύτερο της αλλά και πάλι η διαφορά δυναμικής ήταν μεγάλη. Πρόσθεσε στο ρόστερ της τον έμπειρο Ριμπερί αλλά δεν ήταν αρκετό. Αρκετοί παίκτες δεν ξέρουν την κατηγορία και δεν διαθέτουν τρομερή ποιότητα και σίγουρα είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Η Βερόνα βρήκε το πρώτο τρίποντο και γενικά η εικόνα της δεν ήταν για 0 βαθμούς σε 4 αγώνες, μιας και στα τρία ματς που έχασε θα μπορούσε σε όλα να πάρει τουλάχιστον τον πόντο. Με τρομερή ανατροπή νίκησε την ομάδα του Μουρίνιο και σήμερα μπορεί να ξεκινήσει ένα καλό σερί το οποίο μπορεί να συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα αφού παίζει με την δυναμικά κατώτερη Τζένοα. Έμπειρη ομάδα και είναι θέμα χρόνου να «ρολάρει».

Εκτίμηση: Διαθέτουν καλύτερο ρόστερ οι φιλοξενούμενοι και πιστεύω δύσκολα θα ηττηθούν άρα στο 2 draw no bet θα πάω μιας και την Δευτέρα αυτό μας πλήρωσε.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Έχασε στο γειτονικό ντέρμπι

Ενώ τα πήγαινε καλά στο πρωτάθλημα και αφού είχε νικήσει Λιόν και Ρεν, η Ανζέ κατάφερε και έφαγε 4 γκολ από την Ναντ. Από νωρίς είχε τελειώσει το ματς μιας και ήταν 1-3 στο ημίχρονο και αφού δεν υπήρχε τρομερή πίεση ο ρυθμός στο δεύτερο έπεσε. Πέρα από αυτή την ήττα, βρίσκεται στην 4η θέση αλλά δύσκολα θα μείνει εκεί ειδικά μία τέτοια ομάδα που πέρσι κινδύνεψε να πέσει κατηγορία. Στόχος της η 10άδα και να μην μπει σε περιπέτειες, ενώ το σενάριο για την 5άδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο μοιάζει όνειρο.

Με καθαρό σκορ νίκησε την Ρεν η Μαρσέιγ στην Μασσαλία (2-0) και σήμερα ταξιδεύει 650 χλμ. μακριά για να πάρει την νίκη και να συνεχίσει την καλή πορεία που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι πως φέτος είναι σε καλύτερη κατάσταση από πέρσι και φαίνεται ξεκάθαρα αφού κερδίζει και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και σίγουρα με το κακό ξεκίνημα από Λιόν, Λιλ, Ρεν και Μονακό είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης, δηλαδή μία θέση για απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Εκτίμηση: Ανώτεροι οι Μασσαλοί και φαίνονται πιο αποφασισμένοι αυτή την χρονιά. Δεν έχουν ηττηθεί ακόμα και δεν νομίζω πως ήρθε η ώρα τους αφού το δυναμικό της Ανζέ δεν τρομάζει ιδιαίτερα. Πάλι επιλογή το draw no bet για σιγουριά στα προγνωστικά.

Δυάδα απόδοσης 2.40
19:30
Σαλερνιτάνα - Βερόνα
2 dnb
1.55
22:00
Ανζέ - Μαρσέιγ
2 dnb
1.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις