Οι άμυνες πληρώνουν

Οι άμυνες πληρώνουν

 Άλλο Μίλαν, άλλο Γιουβέντους

Τα σημερινά προγνωστικά στηρίζονται στην αμυντική λειτουργία των φαβορί. Από την μία έχουμε την Μίλαν, που αμυντικά είναι εξαιρετική κι από την άλλη την Γιούβε, που πίσω «μπάζει». Αμφότερες αγωνίζονται με ομάδες που βρίσκονται στην μάχη του υποβιβασμού.

 Προγνωστικά: Ανέπαφη εστία… αγνοείται

Η Σπέτσια πήρε την πρώτη της νίκη, απέναντι στην Βενέτσια, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Απέναντι σε κλειστές άμυνες συνήθως ζορίζεται να βρει χώρους, όμως όταν την υποτιμούν κάνει ζημιά. Αμυντικά είναι εξαιρετικά αδύναμη. Φέτος δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε κανέναν αγώνα. Απέναντι στην Γιουβέντους θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση, όμως αν το παρακάνει, τότε θα το πληρώσει. Αρκετά ενδιαφέρον το ότι έχει προηγηθεί στις τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις της. Τα προγνωστικά την θέλουν στην μάχη της παραμονής.

Η Γιουβέντους για δεύτερη σερί χρονιά βρίσκεται σε κρίση. Κανένας δεν βγαίνει μπροστά να πάρει τον ρόλο του ηγέτη και όλοι βρίσκονται στην μετριότητα. Έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά, τότε θα βγει σύντομα εκτός της μάχη του τίτλου. Στην σημερινή αναμέτρηση θέλει να κάνει μία νέα αρχή και να δείξει πως δεν είναι αργά για όνειρα.

 Προγνωστικά: Άμυνα για σεμινάριο

Η Μίλαν, παρά τις απουσίες στην επίθεση, βρίσκεται ψηλά. Μεγάλη ευθύνη για αυτό έχει η εξαιρετική αμυντική της λειτουργία. Δύο ανέπαφες εστίες, έως τώρα, ενώ αναμένονται πολλές ακόμα. Προφανώς έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Στο ντέρμπι με την Γιούβε έχασε τον Κιάερ, όμως υπάρχουν αντικαταστάτες. Επιθετικά ο Ρέμπιτς βρίσκεται σε φόρμα και θα καλύψει αρκετά καλά το κενό που άφησε ο Ζλάταν και ο Ζιρού.

Η Βενέτσια θα παλέψει σκληρά για την παραμονή. Μέχρι τώρα, όσους αγώνες έπαιξε κόντρα σε καλές ομάδες τους έχασε με κάτω τα χέρια. Στους δύο πρώτους αγώνες εκτός έδρας, απέναντι σε Νάπολι και Ουντινέζε, έχασε χωρίς να σκοράρει. Το ίδιο πιστεύω πω θα γίνει και κόντρα στην Μίλαν.

Μονό
19:30
Σπέτσια - Γιουβέντους
Goal/Goal
1.80
BET: 10 units
Μονό
21:45
Μίλαν - Βενέτσια
1 & no goal
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις