Ο Ματσάρι θα «στρώσει» την Κάλιαρι

Ο Ματσάρι θα «στρώσει» την Κάλιαρι

Προγνωστικά Ιταλίας: Βελτιωμένη εικόνα στη Κάλιαρι

Προγνωστικά Ιταλίας, με την Κάλιαρι να προχωρεί άμεσα σε δραστικά μέτρα, αφού μετά από τρεις αγωνιστικές η διοίκηση αποφάσισε την απόλυση του τεχνικού Λεονάρντο Σέμπλιτσι και η πρόσληψη του έμπειρου και «περπατημένου» Βάλτερ Ματσάρι έφερε άμεσα αποτελέσματα.

Στην πρεμιέρα του με την ισχυρή Λάτσιο εκτός έδρας ο Ματσάρι παρουσίασε μια δυναμική ομάδα που έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο, έκανε την προσωρινή ανατροπή και προηγήθηκε στο 62’ με 2-1, πριν δεχτεί στο 83’ ένα έξοχο γκολ για την ισοφάριση με 2-2.

Ο Βάλτερ Ματσάρι είναι προπονητής που δουλεύει πολύ στην ψυχολογία των παικτών και τουλάχιστον στο ξεκίνημα της θητείας του παίρνει με το μέρος του την ομάδα. Εκτιμώ πως θα βρει τον τρόπο να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα της Σαρδηνίας και η προσεχής αντίπαλος Έμπολι προσφέρεται ιδανική για την πρώτη νίκη.

Η Έμπολι παρουσιάζει σοβαρές αμυντικές αδυναμίες και επιτρέπει με χαρακτηριστική ευκολία ευκαιρίες στους αντιπάλους της. Το είδαμε και στο 0-3 από τη Σαμπντόρια την περασμένη Κυριακή. Στα προγνωστικά Ιταλίας μπορούμε λοιπόν να παίξουμε με αυτά τα χαρακτηριστικά και να ποντάρουμε στον άσο της Κάλιαρι σε συνδυασμό με το Over 1,5, σε τιμή 2.30.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
21:45
Κάλιαρι - Έμπολι
1 & οver 1,5
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις