ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ποιοτική διαφορά και όχι μόνο στο Κύπελλο Ολλανδίας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ποιοτική διαφορά και όχι μόνο στο Κύπελλο Ολλανδίας

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ποιοτική διαφορά και όχι μόνο στο Κύπελλο Ολλανδίας

Ποιοτική διαφορά και όχι μόνο στο Κύπελλο Ολλανδίας

Καλημέρα απανταχού Κουβανέζοι! Ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκίνησε, με κύπελλα και εμβόλιμες αγωνιστικές, επομένως θα υπάρχει ψωμάκι! Από την αρχή του tipster’s leage, όλα γίνονται για να μην κάνουμε «σεφτέ», οπότε όπως και ένα παλιό ρητό λέει: «όταν όλα πάνε στραβά, παίξε Ολλναδία». Αμφιβάλλω αν υπάρχει τέτοιο ρητό, όμως το γεγονός ότι σήμερα θα στραφούμε σε επιλογές για την δεύτερη φάση του KNVB Beker, ήτοι Κύπελλο Ολλανδίας, είναι αδιαμφισβήτητο. Στο ψητό λοιπόν.

Από τα αρκετά προσφερόμενα παιχνίδια και σε συνδυασμό με τις προσφερόμενες αγορές, κατάφερα να ξεχωρίσω δύο παιχνίδια που θα τα ποντάρουμε με αρκετούς τρόπους. Τα παιχνίδια είναι Όντιν 59 – Ντε Τρεφέρ και Κατβάικ – Χαρκεμάσε Μπόις. Αμφότερες αναμετρήσεις έχουν ένα κοινό – οι ομάδες μεταξύ τους έχουν μια κατηγορία διαφορά. Τόσο η Όντιν 59, όσο και η Χαρκεμάσε Μπόις, ανήκουν στην τέταρτη κατηγορία, την λεγόμενη Derde Divisie, ή όπως λεγόταν πριν κάποια χρόνια Topkalsse.

Αυτή η κατηγορία είναι στην πραγματικότητα το μεταίχμιο μεταξύ του ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με κάποιες ομάδες να είναι περισσότερο επαγγελματικές και κάποιες περισσότερο ερασιτεχνικές και είναι χωρισμένο σε γκρουπ ομάδες Σαββάτου και ομάδες Κυριακής. Από την άλλη πλευρά η Ντε Τρεφέρ και η Κατβάικ ανήκουν στην Tweede Divisie, κοινώς την τρίτη κατηγορία της Ολλανδίας. Τα χρηματικά έπαθλα λοιπόν, αλλά και η διαφορά των ρόστερ, όσο rotation και αν επιλέξουν να κάνουν οι Ντε Τρεφέρ και Κατβάικ, η εκτίμησή μου είναι ότι έχουν τον πρώτο λόγο για  την νίκη. Συνεπώς η δυάδα των νικών των φαβορί, κοστολογείται στο 1.86 και θα το αγοράσω με αρκετές μονάδες, κάτι το οποίο θα επιβεβαιωθεί με όσα έπονται στο παρόν κείμενο.

Όντιν 59 – Ντε Τρεφέρ

Ξεκινώντας από το Όντιν 59 – Ντε Τρεφέρ, δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, παρά μόνο το γεγονός ότι η Όντιν 59, αυτή τη στιγμή κοσμεί την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Derde Divisie – Γκρουπ Σαββάτου. Mάλιστα κατάφερε να μαζέψει τέσσερεις φορές την μπάλα από τα δίχτυα της το Σάββατο από την Χαρκεμάσε Μπόις, ίδιας κατηγορίας ομάδα. Σε πέντε παιχνίδια έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, επομένως θεωρώ ότι είναι και από τις υποψήφιες για υποβιβασμό. Σε αυτά τα πέντε παιχνίδια έχει δεχτεί εννέα γκολ, δηλαδή 1,8 γκολ/ αγώνα. Πριν από την έναρξη της φετινής Derde, τελευταίο επίσημο παιχνίδι είχε δώσει τον Οκτώβριο του 2020, ενώ μεταγραφικά υπέγραψε μόνο ελεύθερους στην αγορά παίκτες με το «ηχηρό» για την κατηγορία κεντρικό αμυντικό Κικ Γρκουτ, τον οποίο άφησε ελεύθερο η Τέλσταρ. Βέβαια από μόνος του δεν φαίνεται να καταφέρνει και πολλά καθώς είναι δύσκολα όταν μαζεύεις τόσες πολλές φορές τη μπάλα από τα δίχτυα. Δεν θέλω να αναλογιστώ την πιθανότητα να μένει εκτός αυτός ο παίκτης!

Μια άλλη προσθήκη ήταν του αριστερού εξτρέμ, Τζόεϊ Κούγκε, ο οποίος έχει σημειώσει τα δύο μοναδικά γκολ εφέτος για την Όντιν. Η Ντε Τρεφέρ όμως έχει σχεδόν 700 χιλιάδες μπάτζετ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς το πρωτάθλημα της Tweede. Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Ακόμη και στα πέντε παιχνίδια δεν έχει ξεπεράσει το φράγμα του over και αυτό έχει κάνει τους μπουκ να κοστολογούν (τηρουμένων των αναλογιών) υψηλά το over 2,5 στην τιμή του 1.40. Αναλογικά το over στο άλλο παιχνίδι είναι στο 1.25, αρκετή διαφορά δηλαδή. Τέλος, στα έως τώρα παιχνίδια η Ντε Τρεφέρ, έχει την τάση να σκοράρει στο ημίχρονο ή και να κερδίζει από ημίχρονο με ομάδες της κατηγορίας της. Όλα αυτά μου δίνουν το έναυσμα να φτιάξω ένα ωραίο combo, με νίκη Ντε Τρεφέρ από ημίχρονο και over 3 γκολ, στο 2.80, θεωρώντας ότι αφενός η διαφορά θα φανεί, αφετέρου θα θέλουν και οι ίδιοι κάπου να ξεσπάσουν.

Κατβάικ – Χαρκεμάσε Μπόις

Παρόμοια εικόνα και στο Κατβάικ – Χαρκεμάσε Μπόις, με την γηπεδούχο να έχει ξεκινήσει πολύ καλά την διοργάνωση μετρώντας τέσσερεις νίκες και μια ήττα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι αν και φαινομενικά έχουν ξεκινήσει καλά, καθώς πέμπτοι στον βαθμολογικό πίνακα, στους δυο εκτός έδρας αγώνες μετρούν δυο ισοπαλίες, επομένως αυτό μας προϊδεάζει για την έκβαση του σημερινού αγώνα. Από πλευρά μπάτζετ, ας πούμε ότι η Χαρκεμάσε κινείται με έσοδα/έξοδα και αυτό αρκεί. Οι ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές παλιότερα με την Κατβάικ να έχει τον πρώτο λόγο με τρεις νίκες. Κάπου σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει και ένα μεταξύ τους 5-2, το μακρινό 2011, οπότε πλέον, η διαφορά να έχει διευρυνθεί. Πέρα από την νίκη που έχω ήδη ποντάρει θα τιμήσω και το over 4,5 στο 2.30. 

Δυάδα απόδοσης 1.84
21:00
Κατβάικ - Χαρκεμάσε Μπόις
1
1.50
21:00
Όντιν 59 - Ντε Τρεφέρ
2
1.23
BET: 30 units
Μονό
21:00
Όντιν 59 - Ντε Τρεφέρ
2 ημίχ. / 2 τελ. & over 3,5
2.80
BET: 12 units
Μονό
21:00
Κατβάικ - Χαρκεμάσε Μπόις
Over 4,5
2.30
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις