Τι μπορεί να πετύχει η Φιορεντίνα;

Προγνωστικά

Θα δείξει χαρακτήρα;

Πάλι ταμείο στην προηγούμενη στήλη, έχοντας το 2/2 με το καμάρι της Μαγνησίας, τον ΝΠΣ Βόλο, ο οποίος κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο σύνολο 4/4 την προηγούμενη εβδομάδα. Προχωράμε σήμερα Τρίτη με προγνωστικά στοιχήματος στην Ιταλία και ζαριά στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας.

Φιορεντίνα – Ιντερ σήμερα στις 21:45 στη γείτονα χώρα. Αμφότερες εκκίνησαν δυναμικά φέτος, με 3 νίκες και 1 ήττα οι γηπεδούχοι, με ισάριθμες νίκες και 1 ισοπαλία η πρωταθλήτρια. Η γενική εικόνα τους όμως αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια της σεζόν.

Απόλυτα δίκαιη η νίκη της Φιορεντίνα στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Τζένοα με 2-1. Απειλήθηκε δύο φορές όλο κι όλο και είχε την υπεροχή σε έναν «βαρύ» αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής. Σαπονάρα και Μποναβεντούρα σκόραραν για τους «βιόλα». Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, καθώς το «διπλό» ήταν πιο εύκολο από όσο δείχνει το αποτέλεσμα.

Η Ιντερ με τη σειρά της διέσυρε τη Μπολόνια εντός έδρας με 6-1. Στο πολύ χαλαρό η πρωταθλήτρια, όπως φάνηκε και στο τελικό σκορ, έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 86′. Βέβαια, στα εκτός έχει θέματα, όπως έδειξε κόντρα στη Σαμπντόρια (2-2).

Μπορεί το κάτι παραπάνω φέτος η Φιορεντίνα; Θα πρέπει να περάσει το «τεστ» που λέγεται Ιντερ για να δείξει ότι έχει χαρακτήρα και στόχους. Από την άλλη, δεν βλέπω την πρωταθλήτρια να χάνει. Που καταλήγω; Στο χηνάριον του τετραπλασιασμού.

Τι χηνάριον; 1-1 με 2-2 θα έλεγα και σκόρερ για τους γηπεδούχους τον ταλαντούχο Βλάχοβιτς, για τον οποίο θα στρωθούν πολλά εκατομμύρια τα επόμενα χρόνια. Και ήδη στρώθηκαν, άσχετα που η Φιορεντίνα απέρριψε την κάθε πρόταση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:45
Φιορεντίνα - Ίντερ
Χ
4.02
BET: 10 units
Μονό
21:45
Φιορεντίνα - Ίντερ
Γκολ Βλάχοβιτς
3.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις