2.05 στο αγγλικό League Cup

2.05 στο αγγλικό League Cup

Προγνωστικά στο League Cup

Δυνατό το σαββατοκύριακο, με τα προγνωστικά στο site να πηγαίνουν εξαιρετικά, ενώ στη στήλη το goal/goal στο παιχνίδι της Άρσεναλ κόντρα στην Μπέρνλι μας στέρησε τη δυάδα. Εβδομάδα με εμβόλιμες αυτή που διανύουμε, Τετάρτη και Πέμπτη τα περισσότερα παιχνίδια. Απόψε θα μας απασχολήσει το EFL Cup, με διάφορες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ενώ στη μάχη μπαίνουν και οι μεγάλοι της Premier League.

 Νόριτς – Λίβερπουλ

Αδιαμφισβήτητα, ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζει στο κουπόνι είναι αυτό ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Νόριτς. Σε πολύ καλή κατάσταση οι «κόκκινοι», προέρχονται από δύο εντός έδρας νίκες κόντρα σε Μίλαν και Κρίσταλ Πάλας. Ο τρόπος που ήρθε, τελικά, η νίκη κόντρα στη Μίλαν (1-2 ημίχρονο, 3-2 τελικό) έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και με κεκτημένη ταχύτητα επικράτησε 3-0 της Πάλας. Το αποψινό παιχνίδι είναι ευκαιρία για τον Γερμανό να κάνει rotation ώστε να ξεκουράσει πολύτιμους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Champions League. Φιρμίνο και Έλιοτ οι δεδομένες απουσίες της Λίβερπουλ ενώ μένει να δούμε ποιοι βασικοί θα πάρουν ανάσες και ποιοι παίκτες θα τους αντικαταστήσουν.

Όσον αφορά την Νόριτς, έχει κάνει το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα με πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και τα πρώτα παράπονα έκαναν την εμφάνισή τους. Δείχνει να μην μπορεί να βρει λύση στα μετόπισθεν, ενώ ο μόνος που ξεχωρίζει επιθετικά είναι ο Πούκι. Το League Cup είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αυτή να κάνει μια καλή εμφάνιση και να αφήσει πίσω αυτό το πολύ κακό ξεκίνημα. Στο προηγούμενο παιχνίδι τους για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, τα «καναρίνια» ισοπέδωσαν την Μπόρνμουθ με 6-0 στην έδρα τους, με τον Τζόλη να πετυχαίνει δύο γκολ και να σερβίρει άλλα τόσα. Είναι πιθανό να τον δούμε και απόψε να αγωνίζεται με σκοπό να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του.

Αυτή είναι η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς αγωνίστηκαν για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο και η Λίβερπουλ πήρε το παιχνίδι με 3-0. Το ιστορικό των αναμετρήσεων των δύο ομάδων προμηνύει ένα παιχνίδι με γκολ και θέαμα. Το πιθανό rotation του Κλοπ, το μεγάλο αμυντικό πρόβλημα των γηπεδούχων αλλά και η ευκαιρία να παραταχθούν πλήρεις και σοβαροί κόντρα στην Λίβερπουλ με οδηγούν στο να ποντάρω στα γκολ μαζί με το αμφίτερμα στην αναμέτρηση.

Μονό
21:45
Νόριτς - Λίβερπουλ
Goal/goal & οver 2,5
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις