Επικίνδυνη αποστολή στη Φλωρεντία

Επικίνδυνη αποστολή στη Φλωρεντία

Ώρα για ντέρμπι

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Επιστροφή στη στήλη και στα προγνωστικά στοιχήματος για την εμβόλιμη αγωνιστική. Αγαπημένη Serie A και σήμερα θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι της αγωνιστικής και τη μάχη στη Φλωρεντία ανάμεσα στην Φιορεντίνα και την Ίντερ 

Προγνωστικά στοιχήματος: Αμφότερες βρίσκονται σε φόρμα

Μετά την ήττα με 3-1 από την Ρόμα για την πρεμιέρα της Serie A, η Φιορεντίνα αγνοεί από το παιχνίδι αυτό κι έπειτα την οποιαδήποτε απώλεια βαθμών. Πέρασε με 1-2 από την έδρα της Τζένοα την προηγούμενη εβδομάδα και παρ’ όλο που είχε την κατοχή και κάποιες πολύ καλές στιγμές, δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου. Ευτύχησε να προηγηθεί όμως στο 2ο ημίχρονο με το γκολ του Σαπονάρα μετά από ασίστ του Μποναβεντούρα. Στο 89’ οι ρόλοι άλλαξαν και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος «σερβίρει» για να έρθει ο Μποναβεντούρα να κάνει το 2-0 με αποτέλεσμα να εκμηδενίσει τις όποιες πιθανότητες της Τζένοα για θετικό αποτέλεσμα (μείωσε όμως στο 98’ σε 1-2). Για την Φιορεντίνα δεν θα αγωνιστεί ο αμυντικός Λορέντζο Βενούτι.  

Μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών, η Ίντερ λογίζεται από τα προγνωστικά, ως το φαβορί για τη κατάκτηση και του φετινού σκουντέντο. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Σαμπντόρια, ενώ μεσοβδόμαδα έχασε με 0-1 από την Ρεαλ Μαδρίτης για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Για το πρωτάθλημα, «ξέσπασε» με το εκκωφαντικό 6-1 απέναντι στην Μπολόνια και έστειλε μήνυμα σε πάσα κατεύθυνση ότι και φέτος έχει όλα τα θεμέλια, πάρα τις προσθαφαιρέσεις, να διατηρήσει τα κεκτημένα. Πρώτη δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι. 

Εκτίμηση: Μεγάλο παιχνίδι στη Φλωρεντία, με την Φιορεντίνα να έχει βλέψεις για μεγάλα πράγματα τη φετινή χρονιά και μια Ίντερ να στοχεύει στην υπεράσπιση του τίτλου. Πιο ποιοτική η πρωταθλήτρια Ιταλίας, έχει δείξει πολύ όμορφα πράγματα στα μέχρι τώρα παιχνίδια, και παρά την γκέλα της προηγούμενη αγωνιστική και την εντός έδρας ήττα μεσοβδόμαδα, έχει την ικανότητα να φύγει με το διπλό. Σκοράρουν και οι δυο ομάδες, οπότε για τα σημερινά προγνωστικά μας θα επιλέξουμε τη νίκη της Ίντερ σε συνδυασμό με το goal/Goal.

Μονό
21:45
Φιορεντίνα - Ίντερ
2 & goal/goal
3.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις