Άρης – Παναθηναϊκός την Τετάρτη, το πάνω χέρι οι «Πράσινοι»

Άρης - Παναθηναϊκός

Τα φώτα στη Θεσσαλονίκη

Το πρωτάθλημα της Super League ξεκίνησε με εκπλήξεις τη φετινή χρονιά, όπως απέδειξαν οι δύο πρώτες αγωνιστικές και οι γκέλες των ομάδων του Big 4. Η τρίτη αγωνιστική αποφασίστηκε να είναι εμβόλιμη και ξεχωρίζει το ντέρμπι Άρης – Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη.

Την περσινή χρονιά, στις 4 Οκτωβρίου 2020 ο Άρης πέρασε (1-0) από το «Σπύρος Λούης». Στις 17 Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Θεσσαλονίκη, με το ίδιο σκορ που είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο. Όσον αφορά τα πλέι οφ, στις 18 Απριλίου ο Άρης νίκησε στη Λεωφόρο (2-1) με ανατροπή!

Και τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους τα είχε κερδίσει ο εκάστοτε φιλοξενούμενος, μέχρι να έρθει το Άρης – Παναθηναϊκός 0-0 στα πλέι οφ, το οποίο είναι και το πιο πρόσφατο μεταξύ τους. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη ισοπαλία στις εννιά τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Στη συνολικά προϊστορία τους, οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν 25 νίκες, ενώ 27 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Βέβαια, το… μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας έχει ο Παναθηναϊκός, με 65 νίκες.

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις με γηπεδούχο την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα. Οι «Πράσινοι» μετρούν 22 «διπλά», ο Άρης έχει 19 νίκες, ενώ άλλα 18 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις