Κόντρα στην προϊστορία

Κόντρα στην προϊστορία

 Αρχίζουν τα δύσκολα

Τρεις αγώνες σε μία εβδομάδα και τα Ιταλικά προγνωστικά θέλουν προσοχή. Είναι οι αγωνιστικές που θα ξεκαθαρίσουν κάπως τα πράγματα στο πρωτάθλημα. Ήδη έχουν φανεί οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Δυσκολότερη είναι η μάχη της Ευρώπης, ενώ όσον αφορά το πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί αρκετά από την πορεία της Γιουβέντους. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και την πρώτη στήλη με μακροχρόνια στοιχήματα.

 Ιταλικά προγνωστικά: Άμυνες γεμάτες κενά 

Μπολόνια και Τζένοα μάχονται στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας. Αμφότερες έχουν δείξει πως, αν και επιθετικά βρίσκουν λύσεις, αμυντικά είναι συχνά αδύναμες. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι, όμως είναι με τις μέρες τους.

Η Μπολόνια έδειξε πως μπορεί να λύσει το αμυντικό πρόβλημα, όμως απέναντι στην Ίντερ το έχασε ξανά και έδειξε πως είναι πάντα επίφοβη. Απέναντι στην Τζένοα περιμένω μία αρκετά επιθετική ενδεκάδα. Πιθανή η χρήση του «πουλέν» μου, Σκοβ Όλσεν. Τα έξι γκολ που δέχθηκε από τους «νερατζούρι» ήταν δυνατό χαστούκι και πιστεύω θα φέρουν αντίδραση.

Η Τζένοα συνεχίζει να είναι «οσα φάμε και όσα βάλουμε». Τα Ιταλικά προγνωστικά την θέλουν να μπαίνει στην μάχη της παραμονής. Δεν έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη σε κανένα παιχνίδι, ενώ έχει σκοράρει σε όλα εκτός από το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Εδώ η προϊστορία θέλει λίγα γκολ και όχι αμφίτερμα, όμως θα πάμε κόντρα.

Ιταλικά προγνωστικά: Έκπληξη;

Στην πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της αγωνιστικής η Αταλάντα υποδέχεται την Σασουόλο. Δύο ομάδες που πέρσι έμοιαζαν αρκετά και φέτος δεν έχουν ξεκινήσει καλά.

Η Αταλάντα δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που φοβόντουσαν όλοι. Πλέον έχει γίνει αρκετά προβλέψιμη. Με το ζόρι κέρδισε την Σαλερνιτάνα, που είναι φαβορί για υποβιβασμό. Σίγουρα είναι ομάδα που αν της δώσεις χώρο θα σε πληγώσει, όμως δεν είναι η ομάδα που στα Ιταλικά προγνωστικά σκεφτόμασταν απλά με πόσα γκολ διαφορά θα κερδίσει.

Η Σασουόλο πηγαίνει στον αγώνα πληγωμένη. Χωρίς νίκη τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και πιστεύω πως θα τα δώσει όλα για να μην φύγει ηττημένη. Άξιος αντικαταστάτης του Καπούτο, δεν έχει αποδειχθεί κάποιος. Γενικότερα στο επιθετικό κομμάτι θέλει χρόνο για να βρει τα πατήματα της και να έχει αποτελέσματα. Όμως αμυντικά είναι πλέον καλά προετοιμασμένη.

 Εδώ η προϊστορία θέλει νίκη της Αταλάντα με μεγάλο σκορ, όμως θα πάμε κόντρα.

 Ιταλικά προγνωστικά: Είναι ντέρμπι

Την Ίντερ υποδέχεται η Φιορεντίνα, σε ένα παιχνίδι που θεωρείται ντέρμπι. Εξαιρετική εκκίνηση και από τις δύο με τους φιλοξενούμενους να είναι στην πρώτη θέση, με μόλις έναν βαθμό διαφορά.

Η Φιορεντίνα με τις τωρινές της εμφανίσεις δείχνει ικανή να χτυπήσει την εξάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) και εκτιμώ πως δεν θα φοβηθεί τους «νερατζούρι». Ο Βλάχοβιτς συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και δικαιώνει την πρόεδρο των «βιόλα» που είπε όχι στην πρόταση της Ατλέτικο.

Η Ίντερ δείχνει να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Απέναντι στην Μπολόνια έδειξε τα δόντια της και κατάφερε να ξεκουράσει παίκτες, ενόψει της κουραστικής εβδομάδας που έρχεται. Θα πάει προετοιμασμένη στην Φλωρεντία και εκτιμώ πως δεν θα φύγει με άδεια χέρια. Ο Ιντζάγκι ξέρει να παίρνει ό,τι είναι ικανός να πάρει, ανάλογα την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Μονό
19:30
Μπολόνια - Τζένοα
Goal/Goal & οver 2,5
2.05
BET: 10 units
Μονό
21:45
Αταλάντα - Σασουόλο
Χ
4.50
BET: 5 units
Μονό
21:45
Φιορεντίνα - Ίντερ
Ισοπαλία ή Ίντερ με ένα γκολ διαφορά
1.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις