Με στόχο τους τελικούς και τους τίτλους η Μαρία!

Προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις: Παρέα με τη Σάκκαρη

Καλημέρα σε όλους και όλες! O Κρούγκερ αποδείχτηκε “Εφιάλτης στον δρόμο με τις Λεύκες” και πλήρωσε με διπλασιασμό την επιλογή μας να τον στηρίξουμε ως νικητή στο ματς του τουρνουά εναντίον του Περσέλ. Παράλληλα η εβδομάδα έκλεισε ιδανικά καθώς το μακροχρόνιο μας για τον νικητή του τουρνουά της Κωνσταντινούπολης επαληθεύτηκε με τον Τζειμς Ντακγουορθ  να πληρώνει επί τέσσερα! Συνεχίζουμε σήμερα με προγνωστικά τένις.

Τουρνουά Οστράβα

Την εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα έχουμε κάποια μεγαλύτερα τουρνουά της ATP (250άρια στο Μετς και στο Νουρ Σουλτάν), αλλά και τo δυνατό τουρνουά του γυναικείου τένις στην Οστράβα όπου συμμετέχει και η Μαρία Σάκκαρη. Στο συγκεκριμένο τουρνουά που διεξάγεται σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας η Μαρία πέρυσι είχε φτάσει έως τα ημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από την Αζαρένκα, η οποία έχασε όμως στον τελικό από την Σαμπαλένκα.  Η πορεία της είναι συνέχεια ανοδική έκτοτε, όπως όλοι ξέρουμε και έχει να επιδείξει 2 συμμετοχές σε ημιτελικά Grand Slam (Rolland Garros και US OPEN), οι οποίες την έχουν οδηγήσει να βρίσκεται στο Nο12 του κόσμου πλέον.

Αν κάτι λείπει από το βιογραφικό της Μαρίας είναι οι τίτλοι και οι τελικοί σε αυτό το επίπεδο μιας και έχει σκοντάψει αρκετές φορές σε ημιτελικούς. Έχει στην καριέρα της έναν τίτλο WTA (Ραμπάτ 2019) και έναν τελικό (Σαν Χοσέ 2018). Βλέποντας την όμως στο US OPEN, αλλά και πιο πριν στο Rolland Garros εκτιμώ ότι αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει. Στο συγκεκριμένο τουρνουά μάλιστα προέκυψαν αρκετές αποχωρήσεις δυνατών ονομάτων (Πλίσκοβα, Σβιτολίνα και Κρειτσίκοβα) κάτι το οποίο ανέβασε την Μαρία σε 4ο φαβορί βάσει ranking.

Το γεγονός να νικήσει το τουρνουά η Μαρία είναι στην πολύ καλή απόδοση του 9.00, ενώ το να φτάσει στον τελικό πληρώνει στο 4.50. Και οι δύο είναι πολύ καλές επιλογές για όποιον θέλει να ρισκάρει πιο πολύ, δεδομένου ότι κάποια στιγμή θα ξεπεράσει τον σκόπελο των ημιτελικών και θα βρεθεί (και θα κερδίσει) σε τελικούς. Προσωπικά θα τις επιλέξω στα προγνωστικά τένις αλλά θα διαλέξω και μια πιο ασφαλή επιλογή του να κερδίσει η Μαρία τους πρώτους δύο αγώνες της και να βρεθεί στα ημιτελικά.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Μακροχρόνιο τουρνουά Οστράβα
Να κερδίσει το τουρνουά
Μαρία Σάκκαρη
9.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο τουρνουά Οστράβα
Να φτάσει ως τον τελικό
Μαρία Σάκκαρη
4.50
BET: 5 units
Μακροχρόνιο τουρνουά Οστράβα
Να φτάσει στα ημιτελικά
Μαρία Σάκκαρη
2.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις